Bugun canli canli gordum masallahi var, dusunen kacirmasin bu araci.
Printable View
Bugun canli canli gordum masallahi var, dusunen kacirmasin bu araci.
matkap=))) maşallah kanka allah kaza bela vermesin
sağolasın kanka reşatatatatatat konuyu okuyo yazmıyo şekil hıaaa.. :D :D
sağolasın teşekkürler :)
sağolasın kardeşim :)
sağolasın kanka eyw :) :icon_tup:
sağolasın babaoğlu :D karşiiiimm benim bu arabayı benden önce kullanan tek insansın. şans işte senin arabaları ben. benim arabaları sen alıyosun :D :D
Vay Vay Vay :D Olum Bu Arabayı Satma Lan Bidaha Bulamıycaksın Hıammınaaa :D Araç Benimde Sayıldığı İçin :D Almıyorum Yoksa 61 Kere Almıştım Biliyosun :D Geçen Fiesta cı Ağlıycaktı Selpak Uzattım Camdan 4'ten 2'yemi Ne Aldı Kaçtı :D
Ya Olum Şeytan Gıdıklıyor Beni O Arabada Biliysun :D
Smile Olmamış :D Ben Daha Güzel Yapıyorum Olum :D
Çok beğendiğim bir araba. Duruşu VTH'ı andırıyor bana :)
Obey Biblo VTI dedikleri bu dur işte:icon_tup: MAŞALLAH aracına... KAtılarak izliyoruz matKAp'ı:)
maşallah kazasız belasız
Kanka maşallah Allah kaza bela göstermesin
Canlı canlı Tekirdağ trafiğinde görmüştüm uzunca süre yan yana gittik baya incelemiştim burdan olduğunu bileydim selam verirdim muhakkak :) arka çıtalara bende takılmıştım :D
Çok güzel araç kazasız belasız kullanmanı dilerm :)
maşallah guzel bır vti
arka tampon cıtası ıcınde yan sanayı sedan arka tampon cıtasını alıp plastıkcıde kısaltıp takabılırsın :)
cgty sagolasin kanka amin cumlemize :)
metin abim sagolasin KADil spec :D
byserce sagolasin :)
emre sagolasin kankaa gorusemiyoz :)
uur sagolasin dostum. yeniciftlikten gumusyakaya kadar trafik vardi bi gece ozaman gordun heralde :) yoksa tekirdag merkezdemi ?
Masallah ka vti ya rengi ayrı bir güzel kazasız belasız
sağolasın dostum :) senin araçta çok güzel duruyo canlıda :D bigece basın express yolunda yanında gazlayan mavi bug kasa subaru bendim :) bi vtec açıp gazlarsın diye uğraştık ama sonra kız arkadaşın varmış onu gördüm hemen vazgeçtim :) sonra giderken bi vtec açtın ama sanki :)