masaalah hepsıde bırbırınden guzel
Printable View
masaalah hepsıde bırbırınden guzel
cem sizinki özel olucak biliosun :D
volkan sofu seni aradı karşıdaymışın sanırsam.size yine potansiyel araçları toplayıp çekeriz.
sülüü bi kerede sen ara :D
Evet tolga benim haberim vardı ama dedigin gibi karşıdaydık o yüzden kısmet değilmiş dedim bir dahakine hep beraber bir gop daha yaparız.
kankacım benım vaLLa haberım yoktu eğer bu resımler 3 4 gunlukse gelemesdi araba fedai ustada bişeyler yapıo gene:D
eyvallah Baranımm:):)
FONT="Times New Roman"]AhmeT Abi Gibi Araßa KuLLanan Görmedim Görmemde HeraLde hLL oLsn.:icon_tup:[[/FONT]
bu resımler cok acele beklenmedik anda çekildi tolgayı ahmet bır anda aradı aldı yoksa baya bır kısı toplamayı düşünüyoduk şimdi kısmetse tum gop toplanıp cekıcez crx,1000rebsol,200sx,sti,sarı s2k vs vs eklenecek tolgacım emeğine sağlık resimler çok güzel çıkmış
bu nedu yaaaaa
benide benide ekleyin hatta güzel bi org. yapalım :) hazır ankarayı özlemişken:D
corsa nın jantları hangi firmaya ait?
fotolarda araçlarda şık olmuş elinize saglık kazasız belasız.
çok güzel kareler, arabalarada maşaallah
yusuf nerelerde yasiyomu bu adam ?
ellerıne saglık kardesım yıne dokturmussun , )
gazı osman paşalıyız hepimiz efsane hepimiz kardeşiz...
Eğer davet olursa bu karelerin içinde yer almak bizim için sevindirici olur... 200SX ve Polo ile yerimizi alırız inşallah :)
Siyah Corsanın plakası Fk mı:) Bizim evin burda hep gördüğüm bi corsa var bu olmalı:) aynı renk jantlar basıklı falan o da siyah:p
Eline sağlık fotolar zaten on numara:)
masallah hepsıne cok guzller cekımlerınde elıne saglık..
hepsine masallah shootlayan tholl ga abimizinde makinesine saglık
ben yokum bu resimlerde olmadı şimdi :)
350 fena ..........