Sene 2000. O zamanlar calistigim ofisin karsisinda ayni bu renk bir CI dururdu sabahtan aksama kadar onu seyrederdim :) Herseyi ile tadinda olmus. kazasiz belasiz kullanin .
Printable View
Sene 2000. O zamanlar calistigim ofisin karsisinda ayni bu renk bir CI dururdu sabahtan aksama kadar onu seyrederdim :) Herseyi ile tadinda olmus. kazasiz belasiz kullanin .
Çok tesekkur ederim hepinize.Allah cumlemizi kazadan beladan korusun :)
Kankacım maşallah yahu :) gün geçtikçe güzelleşiyor. Allah kaza beladan korusun ve daha iyilerini nasip etsin inşallah :) Arabanıda senide seviyorum ;)
Kanka sen adamsın adam :) Çok teşekkür ederim.
Allah kaza bela vermesin E46`da en sevdiğim renk MAŞALLAH
Amin cümlemize :)
4.foto herşeyi bitirdi bende diğerlerine bakamadım bile maşallah çok güzel duruyor :)
Teşekkür ederim :)
maşallah çok güzel ufak bir önerim olcak sadece egzoz uçlarını değiştirsen cok daha guzel olur ı I olacak şeklde olursa birde daha da güzel olur :) maşallah tekrar tekrar.
birde soru sorucam
o kadar cok kamber yol tutusta sıkıntı yaratmıyo mu ?
ayarlı mı yoksa pul vs birşey mi takılarak yapıldı (yada basınca kendimi açtı)
Teşekkür ederim öncelikle,biri uzun biri kısa egsoz ucu benimde aklımda uygun olduğum zaman tekrar 4 çikış olacak şekilde o tip birşey yapmayı planlıyorum :)
Kamber olayına gelecek olursak orjinali dışında hiç bir mudahale yok pul vs gibi.basınca kendi açtı.
Abicim maşallah çok yakıştı jantlar ...
Yavrum maşallah boncuk gibi araban var yeni jantlarında allah lastik patlattırmasın :D
Maşallah kazasız belasız inşallah tam istediğim gibi araç :)
maaşallah kanka fotolar cok iyi :)
maşallah kazasız belasız ama biraz aracı yere yaklaştırmak lazım gibi geldi bana :)
Çok teşekkür ederim hepinize :)
Maşallah kazasiz belasız.arac çok canli duruyo.
Tesekkur ederim kardesim.