araca maşallah fotoğraflar güzel ancak son fotodaki olayı tasvip etmiyorum.Kralı gelse ayaklarıyla direksiyonuma basamazzzz!!:D:D:D
Printable View
araca maşallah fotoğraflar güzel ancak son fotodaki olayı tasvip etmiyorum.Kralı gelse ayaklarıyla direksiyonuma basamazzzz!!:D:D:D
Bize maşaallah demek düşer... Bizim hanıma gösteriyorum benzer sanatsal çalışmaları benim arabayıda böyle fotolasam diyorum... evlilikten sıkıldın heralde diyor :)
Teşekkür ederim :D
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim :)
Ahahahaha :D direksiyona basamaz zaten alt tarafı konsola bacaklarını uzatmıştı :P :D
Facebookta eşinden sevgilisinden çekinen arkadaşlarım beğenip yorum atmak yerine çoook iyi dileklerini mesajla bildirdiler :) Sen kalkmışsın bide eşine söylemişsin mümkünmü abi anlayışla karşılaması :D
ben bu tarz çalışmaları hoş bulamıyorum
önce bu akımı çakal kasa bmwler ve şahin doğanlar yarattı pavyonda çalışan bayanlar ile
ayrıca araba bildiğimiz stock heralde? stocksa neyine yorum yapıcaz bayana mı?
:) Eyv öncelikle görüşünüze saygım var herkes her şeyi beğenmek zorunda değil ve bir şeye yorum yapmak zorunda da değilsiniz.
1.'si beni kimsenin çıkarttığı akım ilgilendirmiyor istedim görüştüğüm bir bayandan rica ettim kendisi de kabul etti yaptık.
2.'si yorum yapmak isteyen kişi arabaya da yorum yapabilir "şurasını şöyle burasını böyle yaparsan daha hoş durur" vs gibisinden.
3.'sü mesela bana da "nezle oldum ne yapmam lazım" "banyodaki şofbenin ısınma sorunu?" gibi konular hoş gelmiyor ama sizin gibi yorum yapmak yerine susmayı tercih ediyorum ?
Dediğim gibi kimse bir şeyi beğenip yorum yapmak zorunda değil eğer ki aracımda size göre yorum yapacak bir şey yoksa o halde yorum yapmaz sizde benim gibi susarsınız.
İyi günler.
ön arka plaka aynı olsa iyiymiş
maşallah aracınıza
arkada da app vardı fakat babam sağolsun polisle tartışıp sökmek yerine plakayı kesince mecbur orjinalini takmak zorunda kaldım teşekkürler :)
maşallah kardeşim çok sık görüyorum soğanlıktada bir türlü tanışmak nasip olmadı...
Güzel kareler çıkmış Maşallah araca :)
Her fotoğraf bonus tadında :) maşallah araca :)
Masallah kardesım araban guzel cekımler de tadında olmus :)
Ufak tefek dokunuşlarla daha hoş durur
App gözüme takılmıştı birde yorum yazmışın :)
ilk posttaki son iki foto çok sanatsal olmuş :D araban da güzel kardeşim bu kasa clio cidden evrim geçirdi ama en acilinden bir yay ve jant :icon_tup::icon_tup: