Maşallah çok güzel duruyor abi hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun guel gule kullankırmızı arabada mat siyah veya bronz derim ben
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
biraz daha düşürülürse çok güzel olur.jantlar mat siyah olsun derim bende.ne kadar düşürlüyorsa o kadarda düşürelim JDM nasıl olur belli olsun![]()
Maşallah , ap ayrı bi hava katmış kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Jantın boyutu güzel fakat ben olsaydım siyah yada brozn takıp biraz daha alcaltırdım arabayı.Griler biraz spoon havasından uzak kalmış gibi geldi.hayırlı olsun çizmeden kullanman dileğiyle.
TEşekkürler arkadaşlar. Şimdi yeni çamurluklar ile araba üyice bi düşsün o zaman dahada bepeneceksiniz. VTI jantları halen bende durmakta.![]()
Valla sahibi beğenince bize bişi düşmez ama ne bileyim jantların renginden midir bilemedim vti jantı daha çekici geldi. Hayırlı olsun iyi günlerde tepe tepe eskit![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Teşekkürler Schumi renk bu yaz böyle olur seneye bronz olur beyaz olur fosforlu pembe olur olurda olur![]()
Güle Güle Çevir Abi Güsel Olmuş Bence![]()
EG'deki bronzlardan sonra bu araçta böyle görünce sevmeye başladım bu jantları.. Hayırlı olsun yakışmış bence..
Hayırlı olsun abiBence gayet yakışmış.. Renk inç vs senin zevkin sonuçta
.. Gerçi bastıktan sonra çokça değişicektir görüntü ama daha güzel resimlerle görürüz artık
![]()
hayırlı olsun güle güle bin basınca daha bir güzel olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)