RAHAT OL ASLAN ARKANA YASLAN ...
Printable View
Can çok güzel çekiyo, zaten böyle bir organizasyonada iyi bir fotgrafçı gerekir..
Yok zaten ben kişisel çekimim için almıştım makinamı yanıma..Sonradan fotografçı yok denilip izin gelince açıldı bu konu..
Keşke tatilde olmasaydı, eminim benden iyi kareler çıkartırdı..
Olsun şimdilik idare ediverin, elimden bu kadar gelmekte :D
Edit: Hadi yaf nerde başka fotolar, nerde bu hükümet? :D
sana nekadar teşekkür etsem az
çok güzel fotoğraflar çektin onuda bırak daha önce tanışmamıştık senle yüzyüze güzel bir gün geçirdik hepberaber ellerine sağlık ...
benim qanlatmak isteğdiğim senin ogün fotoğrafçekmen değil resmi fotoğrafcı can olunca bi garipmiş gibi karşılanması herzaman beklerim seni organizasyonlarımda muhabbetin yeter yaw :D
ii çekmişim he:)
Güzel org. olmuş.
Resimlerde güzel maşallah :)
Edit : Bende diyorum niye sesler geliyor körfezden :D
tebrikler....:)
araçların hepsi birbirinden şık maşallah :) güzel bi gün olmuş :)
Guzel gundu vallaa.Cuma namazını kıldık daldık pıste:):)
Fena sıcaktı ya yagmurlu bi günde Buğra kardeşimiz ayarlama yaparsa hiç fena olmaz avantaj olsun die sölemiorum biliosunuz hava kapalı olsun yeter :)
çok güzel bi gün olduğu fotolardan çok belli oluyo:D
ula sen bize kirala hemserm senin kuralllların sert one len :) 21 le radar madar biz gazlıcazzz itelemek istiyoz birbirimizi SANANE HEMSERİM
bu güzel gün için sewgili ahmet hilmi ve buğra dostarımıza teşekkürü borç biliriz herşey çok güzeldi böyle organizasyonların dewamını dileriz ahmetçiğim bendede birsürü resim video mevcut vereyim de siteye at ama içlerinden z3 ün resmini ayıklayıp gerisini silmeyeceksen:) ellerine sağlık resimler süper..........
Toki Mustafa:)
Ulan ne güldüm bea
Amin sulhi
Yan Resimleri Çok Gzel ;)
seni sewiorum mehmet aliciğim biliorumki sende beni sewiosun:) 57 sn ni tebrik ederim pist rekoru :)
ama hatırlayın asıl günün bombası bendeydi """"toki ne abi """""" :) :)
toki mustafa hahahahahah ahmetin ciplak resmi aman allahim bi insan bu kdr mi cirkin olur hilmiye hiç benzemio..
s 2000 güzel makina
çok guzel bi gundu emiği geçen herkes herkese tesekkürler.. fotolarda guzelmiş hani:D