bu Tr'de bence çooook satar; yazlık yerler kesin dolar bunlarla modifiye ederler uuuuuuuu uğraş dur sonra :D
Printable View
bence harika olmuş özellikle sarı olan. bide yan videosu cidden iyiydi :D
makul fiyatlı olsa iyi olur aslında, trafik çilesi azalmasa da çevreye verilen zarar azalır.
pencere takılıyormu acaba bunlara. Motor sıcaklığı olmadan kışın nasıl ısınacaz fanı filan var mı acaba?
lastik çamurluk arası orjinalden kapalı ahahaha yaydanda 2 bakla aldın mı sürüngen olur :D :D
cidden fiyatı uygun olursa alınabilir:D
Connecting site...
bu jantlarla basmak lazım :D
eminim antin kuntin bir fiyatı olacak bu arabanın
fiyatı makül olursa 107 i verip alabilirim
Yılardır büyük umutla yeni twingoyu bekledim gelmedi bu geldi gele gele kesin ölürüm bunla ben hazır çarpışan oto havasıda var arkadan bakıldığında kendimi çarpışan otoda sanıp bir yere girerim :D ısınma problemi nasıl olucak cam yok sanırım araçta birde anladığım kadarıyla renault 4 tekerlekli motor yapmış kısaca tek kişilik bagajı falan varmı :)
Kakışta Rs'i geçiyor :D
2.25 sonrası..
Renault Twizy RS F1 vs. Megane RS - by Autovisie TV - YouTube
herkes alışsa bence iyi olur gelecekde şehir içi bireysel araçlar olucak twizy gibi bireysel işgörmelik ufak havayı kirletmeyen araçlar.. toyota yakında çıkartıyor bmw ninde bu konuda çalışması var audininde..
Benim çok tuttuğum ibr araç bireysel olduğu için. bir nevi arabanın scooterı olmuş..
bunlar için ayrı bi yol yapılsa tadından yenmez.
Hem fiyatı uygun olursa hemde şu kapıda açık kalan yerler kapatılırsa bence iş görür :)
Iyi en azindan gaza basinca vites topuzu geri oynamayan bir araba yapmis reno :)
Güzel şehir için ideal :) Yalnız söylemeden edemeyeceğim hani küçükken alışveriş merkezlerinde alışveris sepeti hemde araba olurdu ya ona benzettim biraz :D
bunu içine kedi girer kuş girer iki ayaklı başka mahlukatlar girer...
sokağa da bırakılmaz ki..
ayrıca fiyatı da başka konu , muhtemelen "bunu alacağıma xxx alırım daha iyi.." gibi bir cümle sarfedebiliriz zamanı geldiğinde..
Wind modeli de gelmiş heralde dün okulda gördüm, o da çok çirkin
3 bijon toros jantı :D
iğrenç birşey bence...
Anca işe gidip gelmelik. Ozaman da kışın ayazda kalmış bekçi s* gibi olursun herhalde...
tüm videoları izledim de bildiğin akülü araba olmuş haha tüm hızlıların çocukluğuna inmeye çalışıyorlar bence :D
onun camımı yok banamı öyle geldi herhalde camlı versiyonlarını yollarlar öyle ancak yazlık yerlerde kumsaldan yazlığa gidip gelmelik araç vazifesi görür çünkü.. onun içinde buna ihtiyaç yok alırsın bir atv yada scooter bunun çeyreğinin çeyrek fiyatına olur biter..