Lütfen satışı olmasın lütfen :D
Printable View
Lütfen satışı olmasın lütfen :D
çam suyu ile şarj prizi halen yan yanamı bunda ? :D :D :D
Özgün yazar çizer 150 yapar bunu kesin :D
Çin min elektrikli sonuçta:D
Connecting site...
Hazir camida yokmus sokaga birak 10dk da calarlar :)
Fiyat olarak tahmini 20.000 25.000 İlerleyen zamanda detaylı bilgi veririm
İleride artık Benzinli,Lpg'li, ve dizel araçların yerlerini alacak bu araçlar şuan için tam olarak satışa sunulmamaktadır.En basitinden alt yapı ve yedek parçaları sistemli bir sekilde oturtulduğu zaman yolda,sokakta çok göreceğiz
2 yaz önce pariste showroomda gördüğümde çok durdum başında bindim indim muazzam bir alet türkiyeye gelirse ilk alanlardan biri ben olurum sanırım konu başlığını görünce satışı başladı sandım çok heyecanlandım şehiriçi için inanılmaz bir alet
bunu kapalı 4 tekerli motorsiklet gibi düşünün arabadan ziyade kışın bot mont bere gidip geliceksiniz motorsiklet gibi sadece yağmur üzerinize yağmaz
çünkü aletin içinde heryer plastik koltuk dahi kumaş falan değil yani basın suyu yıkayın motorsiklet gibi suya gir çık vs sorun yok inşallah makul bir rakamla satışa çıkar
Bunu alip 1000rr swaplar biri sonra mevlana gibi doner :D
Bunu yolda kimse araba yerine koymaz, motorcular gibi ağlamaya başlarlar :)
- Tüm Renault bayilerine geldi mi yada hangilerinde bulabiliriz?
Camı olsaydı harika olurdu.
Kitleri satılıyor
Twizy, kit Window,"Twy-Rain" | eBay
Şehir içi için ideal bir araç, Almanya'da yağmurda karda kullanan var :)
tasarım öğrencisi projesi gibi. Camsız bir otomobil hangi akla hizmet ürettiler anlamadım.
çok basit camı ekstra kit olarak satabilmek için..
bu twizy çok satarsa kesinlikle eminim bu cam kitini türkiyede bazı firmalar yan sanayi üretimine başlar bu açığı kaçırmaz türkiyedeki aksesuar firmaları..
ilk eğitimini aldık araç güzel tr de fiaytı tahmini 13.500 eyrooo :) gibi görünüyor range 100 km
max hız 80 pil kirası yok fiyata dahil binince zevkli gercekten belli olmaz pazarı