cidden güzelmiş çok hoşuma gittide arka taraf twizy cargo gibi yana açılıyor mu ?? bide camları olsa tadından yenmez![]()
ben buna fena multimedia sistemi çakarım çok tatlı olur![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Burak Ertem'den alintidir.
Renault Twizy nihayet Türkiye'de. Birazdan Burgaz Ada'da kullanmaya başlayacağız. Fiyat, batarya dahil 13.700 Euro. Menzil 55 ile 100 km arasinda. 3.5 saatte 220v prizden şarj oluyor ve maksimum 80 km/s hız yapabiliyor. Kalorifer ya da klima yok. Batarya 3 yıl 50 bin km garantili. Şu an kullanabilmek için A2 motosiklet ehliyeti gerekiyor, ancak yıl sonuna kadar B ehliyetli şahıslar da kullanabilecek.
Yaklaşık 2 hafta önce TEM-Ümraniye tarafında gördüm bundan. Adam almış tın tın sağ şeritten kamyonun önünden gidiyordu. Kamyon sellektör çakıp duruyordu valla![]()
Bizim millete ters abi bu. Gelmez bizim millete.
Buna a2 ehliyet gerekiyorsa şimdilik ruhsatta utv olarak mı geçiyor acaba ?
fiyatını sormak isterdim niye bu fiyat diye.. avrupa fiyatı 7 bin euro dan başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam belki dahada düşüktür.
renualtunun türkiyede fabrikası yokmu var.. devletin pure yani saf elektrikli araçlardan nerdeyse vergi almama noktasında bir politakası yokmu var.. peki bu araç niye bu kadar pahalı.. bu araç türkiyedeki fabrikalarda yerli üretim yapılsa idi avrupa fiyatlarından bile ucuza satılması gerekirdi türkiyede..
Bence doğru fiyat politikası izlense peynir ekmek gibi satardı bu twizy.. satışa koyalım bakalım 15 bin tl ye nasıl kapış kapış gidiyor bazı insanlar istanbulda sırf laf olsun kapıda dursun ara sıra sahil yolunda caddede bir iki tur atarım eğlencesine diye bile alırdı..mesafenin çok kısa olduğu ufak kasaba sahil köyleri turistik yerlerde yok satardı.. hatta trafiğin olmadığı ufak şehirlerde güzel satardı bence..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
+1 katılıyorum 14k Euro bu araç için çok fazla kuru 2.90 alsak 40k TL yapar 40k ya da neler neler alınır. Max hızı 80 km/h olacak 40.000 tl vericem çok saçma harbiden. Trafikten kurtulmak için 10k 15k bi motorsiklet alınabilir. Sahil köyleri ufak kasabadakiler bi 10 15k ya atv de alabilir bence 2 kişilik olduğu için bu araba kılıklı utv bi 15k fiyatı olması lazımdı diğer sençeneklerle yarışa bilmesi için
fiyat beni hayal kırıklığına uğrattı ben 20 bin civarında olsa almayı düşünüyodum ama o parayı verene kadar çok bebek bi smart fourtwo alırım hatta dizelini alırım
Seyrantepe'den Ayazağa'ya doğru bir tır dolusu geçti geçen hafta. Çok şirin gözüküyorlardı.Ama fiyat çok yüksek gibi geldi bana.
şirketler alır bundan baya yanlız araba elektriklide bir tam şarjda eve elektrik faturası ne kadar yansıtıyo acabaşöyle şeyleri ülkeye vergisiz soksalarda herkes kullansa trafikmi kalır dünyanın en büyük trafik derdi olan memlekete ne diye bu vergiyi uygularsın yazık o paraya kolay kolay kimse almaz
Suan ikinci elde fluence z.e var neredeyse bu paralara 2000-3000kmlerde degmez bu arac icin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)