Lütfen satışı olmasın lütfen![]()
çam suyu ile şarj prizi halen yan yanamı bunda ?![]()
![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Çin min elektrikli sonuçta
Connecting site...
Fiyat olarak tahmini 20.000 25.000 İlerleyen zamanda detaylı bilgi veririm
İleride artık Benzinli,Lpg'li, ve dizel araçların yerlerini alacak bu araçlar şuan için tam olarak satışa sunulmamaktadır.En basitinden alt yapı ve yedek parçaları sistemli bir sekilde oturtulduğu zaman yolda,sokakta çok göreceğiz
2 yaz önce pariste showroomda gördüğümde çok durdum başında bindim indim muazzam bir alet türkiyeye gelirse ilk alanlardan biri ben olurum sanırım konu başlığını görünce satışı başladı sandım çok heyecanlandım şehiriçi için inanılmaz bir alet
bunu kapalı 4 tekerli motorsiklet gibi düşünün arabadan ziyade kışın bot mont bere gidip geliceksiniz motorsiklet gibi sadece yağmur üzerinize yağmaz
çünkü aletin içinde heryer plastik koltuk dahi kumaş falan değil yani basın suyu yıkayın motorsiklet gibi suya gir çık vs sorun yok inşallah makul bir rakamla satışa çıkar
Bunu yolda kimse araba yerine koymaz, motorcular gibi ağlamaya başlarlar![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Camı olsaydı harika olurdu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kitleri satılıyor
Twizy, kit Window,"Twy-Rain" | eBay
Şehir içi için ideal bir araç, Almanya'da yağmurda karda kullanan var![]()
çok basit camı ekstra kit olarak satabilmek için..
bu twizy çok satarsa kesinlikle eminim bu cam kitini türkiyede bazı firmalar yan sanayi üretimine başlar bu açığı kaçırmaz türkiyedeki aksesuar firmaları..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ilk eğitimini aldık araç güzel tr de fiaytı tahmini 13.500 eyrooogibi görünüyor range 100 km
max hız 80 pil kirası yok fiyata dahil binince zevkli gercekten belli olmaz pazarı