işalah istedikleri gibi yaparlar, body cok guzel duruyor..
p.s: ben aldım wallasdc montajı burada yaptırdım
![]()
işalah istedikleri gibi yaparlar, body cok guzel duruyor..
p.s: ben aldım wallasdc montajı burada yaptırdım
![]()
Pasa nin bu projenin altindan kalkicagina hic suphe yok.
Ama cok hantal duruyo.
Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!
arç süper olck
umarım ankaradaki zonda çakması gibi bişey çıkmaz.
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
temellide bi cayenneS e gemballa bodykit uygulamislardi, daha sonradan uzerine gemballa stickerlarida yapistirilip o haliyle dergiye resimleri cikmisti, gemballaya sikayet gitmis ve gemballa bu resimleri gorup dava falan acmisti galiab, ama sonrasinda ne oldu bilemiyorum
bu uygulamada umarim gusel olur, ama sadece goruntu olacaktir, cunku araci gercekten cok agirlastiricak![]()
levent işini bilir böle eşsiz projelerde en iyi malzeme kuLLanır cıkınca herkez parmak ısırır emin oLun...
zaten bu ıste onemlı olan en buyuk ayrıntı ıscılık bu adamlar bu konuda ıyıler yaparlar bebek gıbıde cıkar emınım
Maşallah ciddi bir proje...Bence elbettekı orj. parçalar takılarak yapılsa daha sağlam olur fakat bu şekılde uğraşılarak ypılmanın tadını vermez...vede bu şekıde adım adım takıp edıleceği için arac cok daha fazla yorum yapılcaktır, diğer turlu bi ıkı kez bakılır ve geçilir...umarırım verılen emeğe değer ve hoş bir iş cıkar ortaya...
fiber oldğu için orjinal bir görünümü tam olarak veremeyecektir ne kadar düzgün işçilik olursa olsun ama levent abi işin hakkını en iyi şekilde verecceğine eminim geçen haftalarda bende a3 ü yaptırdım maşallah renk te bile en ufak bir sıkıntı yaşamadım...
güzel olacak güzel =)
Paşa Levent isini bilir
Amuse müthis olur.
Tabiki orjinal kit olsa daha iyi ama bunun da kötü olacagını sanmam.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bu arada araç sahibinin haberi varmı resimlerin yayınlandığından ???
yoksa eyer resimler konmamalı bence ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)