güsel proje egzozlarda amuse'daki gibi birebir olacak mı?
Printable View
güsel proje egzozlarda amuse'daki gibi birebir olacak mı?
buyuk kanat ve biraz daha alçaklık yeterli olur gibi ya. fena durmuyo.
Dün yeşilköyde gördüm ama ben pek beyenmedim emek tartışılmaz ama zewk
slm arkadaşlar konunun başından beri çeşitli yorumlar yapılmış birincisi aracın düşüklüğü ile ilgili araca yay aldık yanlız araç sahibi aracı bittikten sonra düşüklüğünün iyi olduğunu ve dahada düşerse garajına sokamayacagını söyledi ve takmadık ikincisi araç tamamen amuse kitine sadık kalınarak yapılmamıştır örnegin aracın arka çamurluklarında amuse kıtınde kapıyla çamurluğun birleştiği yerde bır çıkıntı var vede vida ile sabitlenmiş pozisyonda ve arka tamponuna gelince yukarıda resmi yayınlanmış ve alakası yok denmiş amuse kitindeki arka tamponu aracın sahibi begenmedi ve farklı bir tasarım istedi ve istediği tasarım
http://www.hizliresim.com/2008/10/11/2240.jpg
bu bmw deki arka tampon şeklindeki gibi idi ve buna benzer bazı farklılıklar yapılmıştır vede araç tam bitmemiştir ufak tefek eksiklikleri vardır hepinize çok teşekkür ederim saygılar...
Autoshow da gördüm aracı inceledim herahlde fuarlara yetiştirilmesi için ufak tefek eksiklikleriyle çıkartıldı.
Onlara rağmen güzel olmuş ben beğendim
Böyle bi projeyi gerçekleştirmek bile büyük cesaret..bence çok güzel,eksikleri giderilince dahada güzel olur inş:)