www.honda-tech.com
Kit fiyatı soru işareti bencedeFakat değer gibi..Orjinalin yerini hiçbirşey tutamaz..Emeğe saygı duyuyorum umarım araç sahibinin gönlü rahat eder...
US Performance
Valla açıkçası orjinal kiti ve spoon hardtop'u taksa aracın sahibi , bence çoğu exotic arabadan daha çok dikkat çekici olacağı 100%...
Ne çıkıcak sonuçta çok merak ediyorum bende ama orjinal her zaman iyidir diyerek bitiriyorum![]()
bence s2000'in hatları kaybolmuş. Ama emeğe sağlık.![]()
baska resim yokmu ?
bildigin Amuse olmus masallah harika duruyor..
Body kit çok kötü. Anlamsız geniş. Emeklerine sağlık, işçilik kötü durmuyor. Belki hatlar biraz daha yuvarlak olabilirmiş.
guzellıgıdır yakısmasıdır bısı dıyemem ama ıscılık olarak bence 10 numara olmus son verılen resme bakarsak..
on tamponda ızgaranın onune ınen ıkı tane beyaz sey sımetrık degıl ... kenarlardan bırakılan mesafe aynı degılarkasını begenmedım onun dısında bence guzel
Valla helal olsun güzel olmuş bence vardır kusurları tabiki kalıpla yapmadıkları için ama
el işçili çok güzel olmuş. tek merak ettiğim aerodinamik performansı nasıl
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)