Masallah arabalar cok guzel ozellikle 206 cok hosuma gitti:) Ozgur'um eline saglık seninde iyi cekmissin sanada masallah:D:)
Printable View
Masallah arabalar cok guzel ozellikle 206 cok hosuma gitti:) Ozgur'um eline saglık seninde iyi cekmissin sanada masallah:D:)
S2k kalitesi tartışılmaz zaten maşallah.
Rc için tek diceğim 206 kasayı oldum olası devmedim ama bugune kadar hoşuma giden ve severek baktıgım 2 araç vardı 1. doktor selimin MantaRC DE 2. CEM'İN aracı hakkaten Maşallah çok güsel araçlar yalnız biraz daha basabilsem cem cincık olucak :)
Allah herkesi kazadan beladan korusun..
106 omp al 206 nie alıosunki
İlk fotoda ayrı bi güzel cıkmıs 206.. Cok kaliteli duruyo zaten genel olarak.. Masallah..
S2K ya bi lafımız olamaz zaten.. :)
guzel çekım olmuş ellerınıze saglık...
özgürüm ellerine sağlık mekanı çok ii kullanmışın.gece ii geldi aklıma :)
yazlıkta dinlenme mod undaydım gelemedim kusura bakmayın ama cem sen kesin bişiy sölersin gelmedim die :)
gelelim yorumlarıma :D
uzamın araba tam anlamıyla batmobile olmuş daha eksiği yoq.maaşallah maaşallah tekrardan
adaş senın araba için söylecek bişiy yoq zaten bildiğimiz gördüğümüz çektiğimiz bi araç :)
sağolasın gözüm eksik olma:)
french iidir :D elinize sağlk bro's :)
cok guzel cekmissin ozgur ellerine saglik ;)
Cem aracin cok guzel olmus simsiyah fena duruyo...
S2k`yada masallah cok fena duruyo :)
çekimler süper, 206 da mükemmel resmen ilk defa siyah araç siyah jant kombinasyonunu bu kadar beğendim :) allah kaza bela vermesin süper
oo döktürmüşsün Özgür eline makinana sağlık..
206 fena olmuş son haliyle Cem, Allah kaza bela vermesin..