Masallah arabalar cok guzel ozellikle 206 cok hosuma gittiOzgur'um eline saglık seninde iyi cekmissin sanada masallah
![]()
Masallah arabalar cok guzel ozellikle 206 cok hosuma gittiOzgur'um eline saglık seninde iyi cekmissin sanada masallah
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
S2k kalitesi tartışılmaz zaten maşallah.
Rc için tek diceğim 206 kasayı oldum olası devmedim ama bugune kadar hoşuma giden ve severek baktıgım 2 araç vardı 1. doktor selimin MantaRC DE 2. CEM'İN aracı hakkaten Maşallah çok güsel araçlar yalnız biraz daha basabilsem cem cincık olucak
Allah herkesi kazadan beladan korusun..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İlk fotoda ayrı bi güzel cıkmıs 206.. Cok kaliteli duruyo zaten genel olarak.. Masallah..
S2K ya bi lafımız olamaz zaten..![]()
özgürüm ellerine sağlık mekanı çok ii kullanmışın.gece ii geldi aklıma
yazlıkta dinlenme mod undaydım gelemedim kusura bakmayın ama cem sen kesin bişiy sölersin gelmedim die
gelelim yorumlarıma
uzamın araba tam anlamıyla batmobile olmuş daha eksiği yoq.maaşallah maaşallah tekrardan
adaş senın araba için söylecek bişiy yoq zaten bildiğimiz gördüğümüz çektiğimiz bi araç![]()
"Wagen"thusiast
cok guzel cekmissin ozgur ellerine saglik
Cem aracin cok guzel olmus simsiyah fena duruyo...
S2k`yada masallah cok fena duruyo![]()
- K -
________
Dr.Ecu
çekimler süper, 206 da mükemmel resmen ilk defa siyah araç siyah jant kombinasyonunu bu kadar beğendimallah kaza bela vermesin süper
oo döktürmüşsün Özgür eline makinana sağlık..
206 fena olmuş son haliyle Cem, Allah kaza bela vermesin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)