siz gidersiniz bnm kuzen evleniyo ben düğüne siz yarışa :D
ama ben muhabbet istiyom olmmm :)
Printable View
siz gidersiniz bnm kuzen evleniyo ben düğüne siz yarışa :D
ama ben muhabbet istiyom olmmm :)
18 sayfa olmus/alintilar yaziyosunuz.ne yaziyorum okumuyomusunuz/baskasi yapsa iserken resimlerini size keyifli gelir yani olemi/bunuda yazarken kimseyi igneliyim die bi niyetim yok bunuda samimi olarak soleyeyim/
Tamam da neden bu kadar takıldın? Arkadan çekilmiş bir resim.Müstehcen bişey olsa haklısın dicemde neyse..
hadi gene ortamı kaynaştıran bi foto gelsin benden heheheh
namahrem :D
takilmadim,dusuncemı yazdım sıze gore normal olabılır.sılebılırsınız yazdıklarımı oda sızın elınızde ben uyenız olarak fıkrımı yazdım hepsı bu
dur bekle takıcam şimdi ileriye ;)
eray bu mesajların hos degıl ben sadece dusuncemı yazdım.geyık yapmadım
tolganın dediği gibi c.tesi gece takılıp, sabah körfez drag yapıyormuyuz ?? ona göre organize olalım?? elleri görelim :)
Ben geldim diye turkiyeye kaynastik ettik msnden yapilan muhabbetleri reel hayata tasidik bulusuoruz yemek yioruz vs.vs.
Ayrica`da iseniyo diye birinin biyerimi gozukuyo? Yada yazlik biyerde veyahut icerken hickimse disariya sokaga isemedi mi?
Hadi hepsini gectim..Madem yok konu kapanir banlananlar olur oyleydi boyleydi diosunuz eger varsa cevreniz cok siki fiki oldugunuz insanlar bulusun herzaman irtibat halinde olun bir telefona gelsinler gitsinler vs. fotograf cekin acin konu.;):heyoo:
Burda biz oncelerden cekilen fotograflari koyupta ustunde geyik cevirmiyoruz. .!
Herkese`de acik bir konu isteyen gelir. Gelemeyende ortama ayak uydurcagini dusunemeyende susar,okur konuyu adam gibi sacma sapan konusmaz...
Hadi selametle . .
Evet kimler geliyor bi yoklama yapalım şimdilik gördüğüm kadarıyla
Eriador
Tholl-Ga
Grkm
opeldostlar
34 nvl 80
Dragger
Steam
Vtec-Sedan
Tuner
Sefa_Vts
Yekta
QuQu Onur_K
evet arkadaşlar başka gelen varmı ? ( gelin yaw güzel geyik oluyor :D )
Onur ablası döncekmiş pazar gelemeyebilirim tarzında bişeyler zırvalıyodu soler ztn :D
Bende cumartesi geri dönersem gelirim
34 eke 30 Mustafa MUŞTU ve bi kaç arkadaş daha