speedman kesilnikle bekleriz ... her seferinde yazıyoruz arkadaşlar bu bizim aramızda değil herkesi bekleriz çekinmeyin gelin diye umarım gelirsin :)
hadi bro lar foto ları paylaşalım :)
Printable View
speedman kesilnikle bekleriz ... her seferinde yazıyoruz arkadaşlar bu bizim aramızda değil herkesi bekleriz çekinmeyin gelin diye umarım gelirsin :)
hadi bro lar foto ları paylaşalım :)
valla 10 numara oldu.. cuma gecesinden bu saate kadar dolu doldu eğlendik.. böyle olunca insan yeni haftayada bomba gibi başlıyor :) şimdiden söyliyim önümüzdeki hafta kimse plan yapmasın ;)
Ben horlamam ki sezo yanlisin var,o yan odadan geliyodu Yavuz`du o yavuz:D onun horlamasiydi :p :D haha guzeldi gercekten ve bana gorede yaptigimiz en guzel bulusmaydi herkese cok tesekkurler.Hepiniz sagolun :)
Kimsenin cekinmesine gerek yok herkesi bekleriz gelin oturalim sohbet muhabbet makara kukara cekinmesin hickimse biz herkesi kaldirabilcek kapasitede insanlariz. ;)
Herkesi bekleriz
Ya valla bu sefer baya bir birlikte olduk :D eve geldim kendimi boslukta hissettim:p :D
yavuzu bilcemicem gerci ercan ondan sikayet ediyoduda :D
onur mübarek Golden Mayer aslanı gibi kükrüyo ayı arada inceliyo çufffluyo fln :D
:hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=FT15-...eature=related
Gercekten cok güzeldi hersey :)
Pestilim cıkmıs cumadan beri artık, yaslılık iste yetisemiyorum hızınıza :D
LFS G25, diesel spec rolling, yazlıkta deniz kumsal alkol fenaydı, en keyifli bulusmaydı sanırım :)
Haftaya mutlaka tekrarlayalım :)
* Onur senin horlamandan yan odada uyandım, daha söylenecek bisey yok sana :D
İnşallah ya sizlerle tanışmak kaynaşmak isterim :)
Sağolun şimdiden :) Fırsat bulduğum zaman hemen gelicem istanbula :)