Valla Güzel mekan değerlendirebiliriz.
Sanırım hiş loo apaçiler toplanın bakın ramazan 1 ay sürecek
Printable View
Valla Güzel mekan değerlendirebiliriz.
Sanırım hiş loo apaçiler toplanın bakın ramazan 1 ay sürecek
Gökhan gene bekleriz kardeşim :)
Samsa senin teras mangal olayı bize uyar..;) resimlerde koyulan yer artık ramazandan sonra falan başka amaçlar için kullanılabilir :)
;) peki ercanım banada uyar, O zaman acil gün buluşması için msn toplantı yapalım.
Evet terasta mangal yapalım, öteki tarafta da ramazan sonrası absolut weekend yaparız :D
e artik bizim evde`de ps partisi yapariz :p :D
Görkem senin izni ne zaman seninde gelmeni istiyoruz artık
görkem sefa yekta herkesin izin okul vs.. günlerine uysunki hep beraber olalım millet ;)
ben artık okul derdi merdi çekmiyorum.. :D geçtiysem tabi cuma açıklanıyo sonuçlar gerçi.. Bence teras olur.. o terasda dediğin gibi neler olmadı ki :) Yekta'da geldi bugün istanbula.. 15 inde okul açılıo benle yektanın.. o tarih öncesi çok rahat o tarih sonra daha az rahat :D Görkem in normalde pazartesi izni var ancak mesela bugün 19:30 da çıkıomuş.. bu şekilde denk gelirse her türlü olur.. :) akşamına sultanahmet'e nargileye :)
nabiysiiiiz la apaçiler :D :D
Sultanahmet isini ben ayarlıcam Sefa anladın sen :D
:D anlamaz mıyım abi :) gizliden iş yapıoruz yalnız yakalancaz biz bu apaçilere ahahha :D
su an için önümüzdeki haftadan itibaren bir tatilim var gibi görünüyor ama sonrası için birsey diyemem :) bu haftasonu dahil calısıyorum..
zaten önümüzdeki hafta içi yaparız 11 Eylül harici bir gün