maşallah. Arabada fotoğraflarda çok iyi
Printable View
maşallah. Arabada fotoğraflarda çok iyi
masallah kazasiz belasiz cok guzel
Bide bu kadar mütevazilik fazla fotoğraflarında neden imza yok ?
Bu kadar uğraşanın, çekemeyenin, *** atanın varken ?
Etrafında Rig'in sopasını dahi görmeyip nikon d90 la çin işi flaşla önden yandan standart pozla uğraşan adamların çokken ;)
Sade ufak bir imza şık olur bence de.
Es kaza ust orta sinif slr alan photoshopta da Brightness contrast ve burn tool gibi iki uc ozellik ogrenince profesyonel ilan ediliyor :) teknik yok, isik bilgisi yok, kadraj yok vs.vs.
Kimi fotografi makine cekiyor kimisini fotoğrafçı ;)
E46 da "arizona sun" rengine bayilirdim buda ondan bi ton acik gibi olmus.. Cok begendim masallah
araçta plakada harika, maşallah
İmza problemini her türlü silip kendi sayfalarında yayımladıkları için hiç o taraflı olmuyorum. Şerit geçiyordum bi ara sonra laf yaptılar vs.. bende dedim imza koymam zaten bu stilde çok az kişi çekiyor ayırt edilir diye düşündüm :))
Ve malesef vaziyet bu herkes eline 550 D alıp 18-135 takıp photography olup kral oluyor..
Emeğe saygı yok, çekememezlik var. Eline sağlık denmeyecek kadar tuhaf bir milletiz... Yapıcı tüm yorumlara açığım ama karalamayı tercih ediyorlar... Şunun kıcı neden böyle olmamış bu ne tarzı yerine... Kardeşim yada abicim şurayı söyle alsan daha iyi olurdu yok :))
Emeğinize sağlık. Çok beğendim fotoğrafları.
Araca da Maşallah.
Ellerine sağlık yakaladığın açılar çok güzel.Aracada diyecek yok tabiki 10 numara :)
kardeşim eline sağlık sendeki cevheri ben hep söylemiştim kimse inanmamıştı :) bende bu arada arabada ufak değişiklikler yaptım bilmem anlatabildimmi :)