Gonderme yapma olum :D:Deli::D:D:DGerci o artik pert oldu ama,kisa dogru gene alirsam gene mora boyarim :D
Printable View
Demek yeni moda deri kaplama.
Bende gelecek olan OMP Confort Lusso koltuklarımı Danua derisinden kaplatacağım. Trend 'i yakalamak lazım.
'90 - '00 yılları arasındaki modifiye fotoğraflarının %90'lık kısmı bunlardan oluşmuyor muydu zaten?
yemişim trendi..
bir şeyi başkası için değil kendin için yapmak en güzeli ;)
bir laf vardır severim, herkes aynıyken ben farklıydım, şimdi herkes farklı ben aynıyım :)
bi gti ı neden show car yaparsınki neden.
Kanka cem yilmazım bi film repliği vardı " donun varmı var yaz salı günü gelecek" film derken action mu comedy mi dram mı :p :p :p :p
ya sımdı herkes sleeper sleeeper gore gore bu araclar sıze apaçi işi gelıyor ...bıde hersey hız motor deılkı gorsellıkte önemlı:) valla herkesın içinde apaçilik va donun 4 5 senesı öncesıne:)hoşumaza gıdıp zevkle yaptıklarımıza sımdı apaçi dıyoruz
Apachelikte yaaparim kariyerde . . . oo oo oo o oo oooooooo
Hic kimse kusura bakmasin`da ;
Turkiye daha avrupada`ki araclara .ok aticak durumda degil . . .
O yuzden bosa kurek cekmeyelim arac guzel basilmis diyelim geecelim derim ;) :)
ya hayatımızda farklı farklı devrımler oluşuyor bunlar yaşamımızdakı oluşacak şeyler...örnegın 5 sene önce dtm spoıler alayı takardı şimdi apaçi:) sıyah jant takardın mıllet bune bogmuş en guzl grı derdı :)neon lu gunlerı unutmamak lazım:) yabancılardada zaten dıkkat etım gorsellıge onem verenler aracı bastan yaratma cabasında artık sıradan seylerı deiştirp daha ılgı cekıcı devrımelr yaratıyorlar:)bu içi derılı classıc 106 gti bır baskasıda var bulursam koyucam:)