eline sağlık abi çok güzel araçlar var gene ama hala benim gozum gt3 den başkasını gormuyor :D
Printable View
eline sağlık abi çok güzel araçlar var gene ama hala benim gozum gt3 den başkasını gormuyor :D
GT3 yoktu fuarda,muzede yoktu,ana satis galerisinde de yoktu hatta model arac bile yoktu hatira diye!
Hayal kirikligi oldu bende :(
typer bitirdi beni ya tam anlamıyla harika olmuş fotoğraflar için teşekkürler elinize sağlık :) lamborghinideki gallardonun yeni kasası mıydı? Önü aventadora benzeyen ama onun kadar kaslı olmayan?
Ellerinize sağlık çekimler harika olmuş gerçekten gitmiş kadar olduk:) Buarada sanırım yeni leon cupra'nın iç çekimi var ama dıştan yok.Benmi yanlış görüyorum acaba? :(
LP 560'in yeni kasasi ama cok begenmedim.
Cupra 4 ve 2 kapininda resimleri var,Murat karisik koymus ;)
fuara gıtmıs kadar olduk aracların hepsı bırbırınden guzel paylasım ıcın tskler...
abi çok sağol valla kendi adıma teşekkür ederim gerek fuar görüntülerin gerekse porsche müzesi beni bitiren şuan porsche müzesi oldu fuardan da m3&m4 ün renkleri çok iyi ya
yeni type-R ı 4 kapı mı yapmışlar ben mi yalnış görüyorum ? :D :D
sagolun iç parçalayıcı paylasımlar :D
Porsche müzesindeki 928'i bile fuardaki bir tek arabaya değişmem. Muazzam.
Cok iyi ya.
Yesil lambo
Typer
102 oktan
Aslında yazıcak cok sey var.
Mesela bende Mını GP var,100-200km 11,9 sec yapıyorum,basarılı bır sure vs.
Oradakıler Cooper S ıle sadece 102 oktan ıle ve turbo sensorunu degıstırerek aynı sureyı yazılım ve DP ıle yapıyorlar.
Vergı-otv yada turlu zorluklardan bahsetmıyorum bıle...
Yanı takdır edılıcek bır otomobıl sevgı ve hobımız var....
teşekkürler elinize sağlık :)
s class coupe u görünc film koptu bende :(
ama asıl bomba Targayı görünce oldu, yıkıldım :( :( :(
hem senin abi hemde muratın ellerinize sağlık süper konuydu :)
bu yeni type r adama evi dükkanı sattırır ya.... böyle çıkmayacak biliyoruz ama yinede tasarım çok bomba olmuş...