S600 L larin turkiyedeki fiyatinin 900.000 tl civari oldugunu varsayarsak . S63 coupe amg nin fiyatini dusunemiyorum 1 triyon uzeri gelir galiba
Printable View
S600 L larin turkiyedeki fiyatinin 900.000 tl civari oldugunu varsayarsak . S63 coupe amg nin fiyatini dusunemiyorum 1 triyon uzeri gelir galiba
kalp kırdı :(
Bu arabaya binilirde:) İstediği yeri istediği arabaya benzeyebilir, benim için sorun yok:D
Alıp yükleyecen işte bunu:)
Benim şuan fiesta kullanıyor olmam neyi belirler ? Ki zaten aracı eşim kullanıyor ben motosiklet kullanıyorum.
İnsanları kullandıkları araçlara göre mi sınıflandırıp ciddiye alıyorsunuz.
Şükürler olsun bir çok aracı kullanma ve test etme şansım oldu, rakip markalarıda eğitimlerde kullandık.
Yani oturup klavye başında forumlardan ve google dan aldığım bilgilerle gelip burada ahkam kesmiyorum.
Ama S Coupe ile laguna yı kıyaslamak ta at ile kelebek hesabı olur .
Ben körü körüne bağlı değilim yada farklı marka araçlar hakkında en ufak bir olumsuz yorumum oldumu ?
Eleştirilere karşı da değilim fakat eleştiriye cevap vermek de doğal hakkım.
3D ses sistemi 50 bin TL :D
S deki yalıtımla 50 bin TL ye arabanın içine sinema salonu kurarsın abartısız söylüyorum bak :D
Ben kıyaslayan görmedim, arka far yapısı birbirine çok benziyor onu görüyorum okuduklarımdan bir tek nedense.
Zaten kıyaslanmayacak kadar ayrı araçlar, arada 2 kademe sınıf farkı + premium farklılığı var.
kıyaslanması sacmalık olur zaten iki marka nezaman aynı sınıfta segmentte araçları olur ozaman kıyaslanırlar. b/scenic gibi mesela
laguna s'e göre söyle güzel böyle b.ktan yada s lagunaya göre öyle böyle kaliteli kalitesiz diyen olmadıda zaten. benzer, andırıyor esinlenmiş vs. adını her koyarsan ondan bahsediyoruz.
Yüksek performanslı kompozit seramik AMG fren sistemi 56.258.TL yazıyor konfigüre ediyorum şuan s63 amg :D
S 63 AMG 4MATIC L TL
Tavsiye edilen satış fiyatı 1.406.387,34 TL
Renkle jant 19,AMG Carbon fiber iç döşeme 31.500,Carbon fiber kaput 12.000,3d surround ses sistemi 50.000 tl vay anam vay :D
Hhahahahahhahahaha 1.406.387,34 TL vericem üstüne paket almak için para mı vericem.
sen okuduğunu sanırım anlamamışsın .. yada sadece yazdığını okumuş insanların yazdığına pek dikkat etmemişsin oda olabilir.
kimsenin lagunayı mercedesle kıyasladığını okudunmu.. şekil olarak benzetmek benzemiş demek görüntüyü tasarımı aracın hatlarını benzetmek ve espri ile karışık çalmış araklamış demek ayrı bir şey.. kıyaslamak ap ayrı bie şey..
Kıyaslama dediğin şey iki araç yan yana konulur işçiliğinden kullanılan malzemeden donanımdan teknik verilerine kadar bire bir kıyaslanır.. böyle bir kıyaslamaya giren oldumu konuda..
olduda yada benmi gözden kaçırdım..
o zaman hangi kıyaslamadan bahsediyoruz sevgili ismini bilmiyorum 207tr kardeşim :)
senin mercedese kişisel bakış açın ise bence ayrı travmatik bir vakka bunu ayrı bir konuda sohbet ederek tartışa biliriz burda çok uzlaşmacı yazmışsın ama diğer mercedes konusundada mercedes hakkında yazdıkların ve insanlara eleştirisel yaklaşımın hoş değildi.. dikkat edersen insanlar bu yüzden sana tepkili ..
Haklısınız fakat araçları birbirine benzerlik yönünde yan yana koymak kıyaslamak gibi anlaşılmazmı ?
Arkası aynı laguna coupe gibi yani tipini laguna coupe ile kıyaslıyorsunuz.
Kıyaslamak sadece malzeme kalitesi ile olmaz heralde ?
Tabikide farklı bir sohbet konusunda benim cevaplarımı tartışabiliriz. Ayrıca ben insanlara eleştirel yaklaşımlarda bulunmadım eleştirilere eleştirel cevaplarda bulundum. Yani kimseye karşı eleştirim yok. Konular ve durumlar hakkında cevaplarım oldu.