eksiksiz olmuş maşallah...
Printable View
eksiksiz olmuş maşallah...
araba çok güzel olmuş,gıpta ile baktım...
bi sorum olacak... Carbon malzemeleri takınca görsellik dışında hissedilir bi performans artışı yol tutuş iyileşmesi oldu mu_?
saygılar...
Karbon malzeme yol tutmaya fayda etmez hafiflik saglar sadece...
Vay gunay kankam benim kardesim canim.bu arabada en buyuk emek utkuda adam acayip ben bole bi mapper arti mekanikci gormedim proserviste show yapti ilk kez honda yapti zaten soner prof fotocu laf yok emegi gecen herkese tesekkurler
masalah gercekten carbon kıng olmush
ama arka ek daha guzl bence :P :P :P
Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim hayırlı olsun
kazasız belasız tekrardan nuri, hiç benim adımı geçirmemişsin ama alacagın olsun :) rc leri vermesem nahhhhh yürürdü :D:D
bu arada ses gerçekden hoş muş ama dikkat et ;)
Erol abi cok ozur dilerim cok saol enjektor sorununu cozdun allah razi olsun sen bitanesin abim benim.mertcan valla senin ek cok yakisti saol.miniksede tesekkurler telefonla bol gorustuk cok yardimlari oldu
bu arada utku yaşıyor deilmi kahırdan fln gitmedi :D:D şaka bi yana byk emegi geçti utkunun kii sanayide bile seni çıplak bırakmamış :D
Maşallah çok güzel. Ben sedan vtecler için karbon bagaj yok biliyordum. böylece onuda görmüş oldum :) Kazasız belasız
nuriiii allahın adını verdim şu önplakayı ve gereksiz typer yazılarını sök ya.
kazasız belasız kullan :)
hayırlı olsun Nuri,çok güzel olmuş maşallah....
maaşallah, tavanı cf folyo ile kaplarsanız dahada güzel olur...
kanka kaplamaya karsıyım carbon tavanda yok mecburen yapamıyoz:(
maşallah Allah kaza bela göstermesin seside fena ;)
araba guzel olmuş nurı kazasız belasız bınmen dılegıyle benım parcalarda sellektör yapıyor ordan :D
bu aradada gecmiş olsun nurı motoruda toplamısın ıns bıdaha sorun cıkarmaz
vtec acıyoya bi turlu bitmiyo bide kısa var acayip :D
maşallah çok güzel hazırlanmış.kazasız belasız kullan.
saol kardesim.sulhi soleyelim mi :D
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız nazarsız
tesekkur ederim saolun
utku, nuri arka koltukta uyurken yakıcaktı vtec i alew atıp durdu arabaya , nuriye falan :hahaha:
bir video var izleseniz yarılcaksınız :D yok böyle bi uyku :hahaha:
çok şık olmuş. maşallah.
Valla maşallah kardeşim :) sen gibi araba toplayan görmedim :D
Fotoğraflar çok güzel.
Araç çok güzel :) Daha ne olsun..Yalnız araç çok hoşuma gitti herşeyiyle maşallah :)
araç süper olmuş maşallah:)
farklı olmus.allah ıcın guzel olmus masallah
KPR herzaman yakışıklıydı dahada güzel olmuş, gücünede güç katmış iyicene. elinize sağlık :icon_tup: :icon_tup:
Nuri hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız.. :)
kanka senin eski araban aldıgımda bile cok guzeldi tabi baya degisti sen memnun musun rs den gerci demin cepte konustuk sormayı unuttum :D
hayırrrrrrrrrrrrrrr yapmayınnnnnnnn :D
renkler karman corman olmus..
abi sende bi turlu begenmiyon yorumun icin saol
yrn gonderiyom abi ok:D