Masallah TRdeki goruntusuyle kaput altiyla basarili vteclerden biri emegine saglik Nuricim elini deydirdigin arabanin kaderi degisio :)
Printable View
Masallah TRdeki goruntusuyle kaput altiyla basarili vteclerden biri emegine saglik Nuricim elini deydirdigin arabanin kaderi degisio :)
kazasız belasız nuricim araban cok güzel oLmus:)
eksiksiz olmuş maşallah...
araba çok güzel olmuş,gıpta ile baktım...
bi sorum olacak... Carbon malzemeleri takınca görsellik dışında hissedilir bi performans artışı yol tutuş iyileşmesi oldu mu_?
saygılar...
Karbon malzeme yol tutmaya fayda etmez hafiflik saglar sadece...
Vay gunay kankam benim kardesim canim.bu arabada en buyuk emek utkuda adam acayip ben bole bi mapper arti mekanikci gormedim proserviste show yapti ilk kez honda yapti zaten soner prof fotocu laf yok emegi gecen herkese tesekkurler
masalah gercekten carbon kıng olmush
ama arka ek daha guzl bence :P :P :P
Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim hayırlı olsun
kazasız belasız tekrardan nuri, hiç benim adımı geçirmemişsin ama alacagın olsun :) rc leri vermesem nahhhhh yürürdü :D:D
bu arada ses gerçekden hoş muş ama dikkat et ;)
Erol abi cok ozur dilerim cok saol enjektor sorununu cozdun allah razi olsun sen bitanesin abim benim.mertcan valla senin ek cok yakisti saol.miniksede tesekkurler telefonla bol gorustuk cok yardimlari oldu
bu arada utku yaşıyor deilmi kahırdan fln gitmedi :D:D şaka bi yana byk emegi geçti utkunun kii sanayide bile seni çıplak bırakmamış :D
Maşallah çok güzel. Ben sedan vtecler için karbon bagaj yok biliyordum. böylece onuda görmüş oldum :) Kazasız belasız
nuriiii allahın adını verdim şu önplakayı ve gereksiz typer yazılarını sök ya.
kazasız belasız kullan :)
hayırlı olsun Nuri,çok güzel olmuş maşallah....
maaşallah, tavanı cf folyo ile kaplarsanız dahada güzel olur...
kanka kaplamaya karsıyım carbon tavanda yok mecburen yapamıyoz:(
maşallah Allah kaza bela göstermesin seside fena ;)