arac cok muhtesem olmus kazasız belasız...yanlız beyaz jantlar hic yakısmamıs sen onları bana gonder :D:D:D(saka yaptım alınma)
Printable View
arac cok muhtesem olmus kazasız belasız...yanlız beyaz jantlar hic yakısmamıs sen onları bana gonder :D:D:D(saka yaptım alınma)
ya herkes bu jantları istiyo cok hafif oldugu icin mi :D
maşallah.kazasız belasız.
saol kardesim
Nuri nie benim adım yok:D bende sabaha kadar Garajdaydım... bende herşeye burnumu soktum, bende utkuyla birlikte kafayı sıyırdım:D:D
Çok güzel oldu kardeşim, allah içine sindirsin...:icon_tup:
Doğan usta ilk Hondasını yapmasına rağmen gayet ii bir iş çıkardı...
Utku kafayı yicekti bi ara garibim, allahtan sen arka koltukta sızmış yatarken iice eğlendirdin adamı:D
Soner 2dk'da güzel fotolar çekti...;)
Uğur'un zevki ve desteğiyle, senin isteklerin birleşince izlemesi/binmesi/gazlaması çoook keyifli bir araç çıktı...
ellerinize sağlık!
GNY Performance'ı da unutmayalım:p
kazasız belasız çok kaliteli ve güzel.AEM plakalık ve APP plaka son nokta olur.
nuri burdan sana sesleniorum :D vtı alman için kanına kim girdi sora bunlar için kanına kim girdi sora o parçaları kim seçti (far stop ve stickerı hariç) tabi arabanın başında durduğum zamanları hiç saymıyayım sana aldığından bu güne kadar adım geçmemiş hiç ama nese o far,stop, stickerlardan kurtulursan çok daha güzel olucak ama zevk meselesi işte bana kalsa alıcaklarım belli far+ stop bence böyle olursa dahada güzel olur utan utan renç hatırlamış bak ne kavga ettim senle o parçalar için biliosun kendi arabama alıcakmışım gibi şeçtim:D
http://motorsporthouse.onlinera.com/HLX-CV96BA.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_OaqnBScbj2...L-JDM-tail.jpg
olm du kit car aldık bide erol BİNİN ARABAYI ALCAM iste kafam karısık hAngisine ne takcam bilmiyorum :Drenc olm sen bitanesin ugur sende destekleriniz< icin cok tesekkurler
kaç kişinin eli var nurı arabada :D
kanka ellemeyen kalmadı :D
cok emegi gecen var cok performance shop barbaros abi pasaoglu savas abi dr.ecu falan onlarda cok yardım etti
yaww aydına bi kaput sattım ben ama bu o mu acaba?....:D
kanks ne cabuk unuttun o bu evt:Dbuarada unutmadım aman tolga abi cok tesekkurler geldin yardım ettin ugrastın fikir verdin cok saol varol
hmmmm masaallah.çok güzel olmuş...şu bagajın ve kaputun resimlerini yakından görebilirmiyiz....1-2 resim ile....çok merak ediyorum..
abi aksam 8 gibi bulusalım 9 da olurda bi konusalım
Nuri maaşallah çok güzel oldu kazasız belasız.Geldiğinde ara mutlaka yeni numaramı pm'den atıyorum :)