Teşekkürler Burakcım :) Yeni jantlarla çirkinleşebilir ancak. Arkalar 15 ön 17 olacak çünkü :)
Printable View
maşallah çok agresif duruyor :)
cok guzel olmus sinan, her seyiyle mukemmel..
Çok güzel Sinan. S2000'ine senin kadar sadık ve geliştirmek içi istikrarlı olan bir Allahın kulunu daha görmedim (ben dahil) :)
Kazasız belasız... İstanbul'a geldiğinde beklerim...
maşallah güzel, gergin
Estafurullah abi sen sağol :)
2 mizinde gönlü oldu , yaptığım en hayırlı alışverişlerdendi.
Plakalarıda takma , tam terör mod :D
Maşallah, böylesi güçlü bi s2000e böylesi hırçın bir duruş yakışır zaten.
Tobe bismillah :D
Harika secim olmus abi. Kazasiz belasiz kullan, gule gule eskit insallah :)
Masallah Sinan yeni jant lastik kombinasyonuyla daha da vahsi olur:)
maşallah çok çok güzel :)
Maşallah abi mükemmel duruyor ya güle güle binmek nasip olsun :) jant modeli ne olacak yeni lastiklerle abi ?
Masallah tabanca olmus nazar degmesın :)
Maşallah :)
çok güzel olmuş Sinan güle güle kullan, 275 lastikler ve 3" egzos borusu falan arka taraf efsane olmuş :)
weld den sonra tam drag arabası moduna geçiyosun demekki :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim İzzet :)
Evet tutunma için Burak. Olabildiğince kullanılabilir birşey çıkarmaya çalışıyorum. Şu an 275 taban semi-slickler şehir içi için yeterli gelmiyor. Ben en az 295 ya da 315 M/T, M/H ya da Hoosier ile değiştirmek istiyorum. Jantta 15x10 olacak. Drag planlarımın arasında değil daha doğrusu vaktim yok drag için.
Sağolasın Asil. Arabamı çok seviyorum valla. Gelişime açık oluşuda daha da hoşuma gitmesine sebep oluyor. Geldiğimde arayacağım :)
Teşekkürler :)
Güzel alışveriş oldu evet :)
Arkaya app yaptırcam birtane ön plakasız devam.
Teşekkür ederim kardeşim :)
Teşekkür ederim kardeşim :)
Sağolasın Mustafa :) Jant lastikle tutunma işini kökten çözeceğim inşallah :)
Teşekkürler :)
Saolasın kardeşim. Jant weld racing olacak. Lastik Mickey sanırım.
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim abi :)
Saolasın Şafakçım. Egzoz 3.5'' :D hayvani birazcık :) O çamurluğa 315 sığdırırsam asıl o zaman efsane olacak :)
Vaktim olursa dragda planlarım arasında. Öncelikli hedefim şu 100-200 ü ve sonra 60-130'u 5 sn altına indirmek.
Maşallah abi, her yeri siyah olan araba sevmeyen biri olarak düşüncelerimi değiştirdi diyebilirim...Fena duruyor, tekrardan maşallah. :)
Kazasız belasız keyifli gazlamalar dilerim. :)