osman ve ben tatil için antalya dayız. madem antalyadayız biraz çekim yapalım dedik. umarım beğenilir.
iyi seyirler..
maşallah, süphanallah....
![]()
osman ve ben tatil için antalya dayız. madem antalyadayız biraz çekim yapalım dedik. umarım beğenilir.
iyi seyirler..
maşallah, süphanallah....
![]()
maşallah guzel kareler![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah gercekten ıkısıde ok gıbı yakından canlısı daha bır ıyı kazasız belasız
Abi o jantların üzerinde ki yazıları acilen silersen,
Ön-arka tamponda ki b18a'ları silersen,
Takashi TEG'i silersen çok daha güzel olur bence.
2tane kare plakalık, turuncu tampon sinyalleri, jdm farlar ve kafadan biraz daha bastın mı çok güzel olur.
Maşallah TEG'e ve SI'ya
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşaallah. Tegin gereksiz stickerleri olmazsa mükemmel olur![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
teşekkürler. geçen hafta konyadaydım evet. sticker konusundaki tavsiyelerinizide mutlaka gözden geçiririm..
maşallah güzel kareler![]()
Maşallah çiçeklereterrada çok gzl kareler yakaladık eline koluna sağlık gökhan abi.
Bnm telefondaki videolarıda atabilsem güzel olacak..
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
maşallah araclara bende bgn antalya geldim gezerken gordum aracları :honda muhabbetı gecıyodu tesaduf teg le sı yı gordukk
)
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
ya bırakın foto çekmeyi,rus patlaması var şu sıralar onlarla görmek isteriz sizi
maşallah güzel kareler..
aracı yakından konya drag yarısında gordum guzel aractı tek begenemdıgım yonu on tampondakı b18a2 yazısı oldu yazılabılır de bu yazı karakterındenmı veya cok buyuk yazılı oldugundan mı yakısmamıs olarak gordum
Masallah cok basarılı kareler. araclarında masallahı var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)