355 beni benden alıyor. tebrikler
355 beni benden alıyor. tebrikler
maşallah maşallah f355 hala güzelsin ve hep öyle kalacaksın :D
F355 berlınetta ve F355 GTS arasındaki fark nedır..
Targa sadece tepesi olmayan :D GT F355 GTS: ensured performance in 1994
Bu da normal F355 GT 355 Berlinetta: the benchmark in its class in 1994
Fevkaladenin fevkinde...:bravo:
Ellerine saglık kardeşim, ama dogala yakın fotograflarda çok daha başarılısın..
355 için buradan sevgilerimi yolluyorum. :)
Arkadaşlar olumlu olumsuz bütün yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Işıkla boyama yöntemiyle çekilen fotoğraflarda otomobillerin oyuncak gibi gözükme gibi durumları oluyor.
Bazı arkadaşlar çok photoshop uygulanmış demişler fakat, flaşla çektiğim fotoğraflara daha fazla photoshop müdahalesinde bulunduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.
Gözünüze parlak gelen şey ışıkla boyadığım için arabanın üstünde oluşan çizgiler. O çizgiler de otomobillerin hatlarını ortaya koyuyor.
Tabi ki, zevkler ve renkler tartışılmaz fakat çizim gibi çıkması benim beğendiğim bir yöntem. Hatta o kadar beğendim ki, çekimde hiç flaş kullanmadım sadece sabit ışıkla aydınlattım. Flaş kullandığım tek fotoğraf scu'nun yukarda solda , f355'in sağda durduğu fotoğraftır.
tekrardan herkese teşekkür ederim.
355 harika,hayalim.italia alcak para bile olsa yine 355 alırdım.maşallah araçlara çekimlerde güzel ama az
Uvvvvv
Adamlar aşmış bu işi :)
Plakaları araçlardan daha çok beğendim :) :)
bir kipirdanma oldu bende :bravo:
f355 yıkmış gerçekten
fotoğraflar da gayet başarılı plaka kombinasyonu iyi olmuş :)
Mert fotografcılıkta bıkac adım one gıdınce farklı tarzına alısamadık sanırım :D
araclara zaten laf yok. fotograflara da bakınca guzel gelıyor ama bıraz da garıp mı desem degısık mı desem farklı yanı. daha cok normal otomobıl cekımı gıbı degıl de katalog cekımı gıbı daha gosterıslı daha havalı olmus