güzel araçlar ve çekimler eline sağlık..
ps:birde fotoğrafları 1024 boyutunda koysanız walpaper yapabilsek.:)
Printable View
güzel araçlar ve çekimler eline sağlık..
ps:birde fotoğrafları 1024 boyutunda koysanız walpaper yapabilsek.:)
çok güzel fotolar. araçlara maşallah.
çekenin eline sağlık
Çok daha güzel fotolar var ayberk kendinden gecti 180 foto cekti secerek shoplayarak birkaç gün içinde koyacak asıl fotoları.
ayberkim eline sağlık s2k çok güzel çıkmış.pasını atmışın :)
çok kaliteli çekimler olmuş...yenilerini beklemekteyiz :) ...
pozlar gerçekten farklı ve güzel ellerine sağlık :) arabalara da maşallah ikiside ayrı güzel :)
bu arada o emektar tripodlamı çekildi bunlar yoksa :p
hahaha :D bende duruyo bi tane veriyim hayrına bagajda gidip geliyo heryere resim çektiğim filan da yok :D
mükemmel fotolar fakat bunların wallpaper boyutlarını alsak yada yeni gelicek fotoların ?
aha bi tane daha tripodu özürlü :D yakıstıramadım
Walla ellerinize sağlık fotolar çok kaliteli olmuş,tabiiki araçlarda mükemmel duruolar.Walla Baran yakında senin araba ciladan görünmez hale gelicek... :D Maşallah iki arabayada,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
hakkaten 2.fotodaki uzak detay harika...
mekan da gayet müsait oyun oynamaya...
:):):):)
elinize sağlık...
beyler hepinize teşekkür ediyorum saolun..Akşama yenileri koyarım :)
Görkemim eywallah beni bi tek sen anlıosun zaten bu sitede :D
eywallah :) bende canon powershot pro1 var..ama alalı 2-3 yıl oldu..
saolun eywalla.. 1024 bilerek koymuyorum bukadar fooda kasar diye.Ama istediğiniz fotoğrafın olursa söyleyin ben image'dan link yapıp veiririm size ;)
eywalla :) evet emektarla çektim,yakında koç müzesine kaldırılıcak ama veremiyorum okadar bağlıyım :D
Ulam ilk mesajda ahh canım kardeşim benim diorum 2. mesajda de get lam diyorum sana :D mesajlardaki dengesizliğe baq adamın auhauah :hahaha:
olm buraya gırıosun msnye gelsene
O tripod 40 yıllık inanamıyorum üretilen ilk tripod o kaç müze istiyordur vermiyor :) resimler resimler nerede gülüm