aynı mini cooper jsw ler gibi olmuş onlardamı dünyada 2000 taneydi o kadardı türkiyedede 50 civarıydı hatta site üyelerinden cabriolet özgürde var..
rc ler güzel araba ama bunun az daha farklı olmasını beklerdim.
aynı mini cooper jsw ler gibi olmuş onlardamı dünyada 2000 taneydi o kadardı türkiyedede 50 civarıydı hatta site üyelerinden cabriolet özgürde var..
rc ler güzel araba ama bunun az daha farklı olmasını beklerdim.
evet keşke gp gibi 2 koltuklu falan olsaydı bikaç yeri farklı olsaydı gpde arka silecek yok mesela falan filan ama buna sadece sticker yapıştırmışlar![]()
peugeot dan ne bekliyorsunuz kianca bu kadar
Açık konuşmak gerekirse böyle araçlara oldum olası güvenemiyorum..Seri üretimde olan bir modeli sadece sticker yaptıştırıp dünyada 2000 tane var diyerek satmalarında bir politika var gibi geliyor banaBknz:Reklam Lemans series falan...Lemans series le ne alakası var bu aracın Le Mans a çoook uzak
![]()
US Performance
CLIO 3 RS 197 cup gibi yol tutusunu v.s arttırıp,recaro koltuklar +17"hafif speedline jantlarla v.s daha kaliteli hale geldikten satısa sunsalarmıs keske,ve dediginiz gibi replika le mans'lar cogalacaktır..![]()
http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/clio197cup/
![]()
stıckerlar ve dıreksıyon farklı okadar bence yandakı stıckelar harıcı gerısı olamsa daha ıyı olurmus =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)