maşallah abim bitsede videolarını izlesek :) çok iyi (Y)
Printable View
maşallah abim bitsede videolarını izlesek :) çok iyi (Y)
selçuk kardeşim hayırlısı olsun :)
olum bitmeden koma diyorum sana yaw sonra nazara geliyo nese maşşallah diyelim allah nazarlardan saklasın son olsun daha ellemen...
hadi hayırlısı olsun ;) az kalmış .video bekliyoruz.
selçuk mavi boncuk takta gez gören maşallah desin :)
eray gozlerımı yasarttın :D
durla 6 silindir için olan nazar boncuğunu koymuşum ***** bmw ciyiz :D hemen düzelteyim :D:D:D
http://img119.imageshack.us/img119/6017/asdasdsi8.jpg
selçuk bu güzellerin yanına seninde fotonu istiyoz, böle artistik bi poz olsun :P
hayırlı olsun allah kavuştursun:D
kapakta IH var burdan belli oluyor
hayırlı olsun bilader.. hayırlısyla ne zmn biter??
Maşallah, hayırlı olsun... Umarım istediğin sonucu alırsın.
allah utandırmasın kardeşim EF civic stage 3 le gelcem arkandan ahahaa :D
hayırlı olsun, maşallah
hacim artırımı neden düşünmedin?
tesekkurler kardeslerım. yarın yada artık pazartesı ustune atılcak makıne. suan beklemımızın nedenı sanzıman dagınbık vazıyette 3. vıtes senkromecının ustunde bı tane celık cember var onu koparmısım vıtesın 3 ve 4 e gecısını engellıyordu zor gecıyordu. o parcayı arıyoruz suan buldugumuz an komple toplayıp atacagız. sonrası 1500 km rodaj ALLAh ın ıznıyle. arac suan 82.5mm pıston capına sahıp 1655 cc ye tekabul edıyor. b16 makıne hastasıyım stroker dusunmedım hıc en guzel saglıklı canlı devır donme ıcın rod strok oranı b16 makınelerde var bende sımdı alacagım gucun bana net net yetecegını dusunuyorum. aracım std vtecten zaten 100 kılo hafıf buda bana bayagı avantaj saglıyo hatta dahada hafıfleyecek bı kac ıslem daha var :) ayrıca bı parca pesındeyım eger onuda alırsam dırek+5 hp olarak bı artısım daha olucak hayırlısı ıle :)
maşallah maşallah ;)