tayfun da var bu sıralar bir şeyler hade hayırlısı mevsim değişikliğinden sanırsam :D
Printable View
tayfun da var bu sıralar bir şeyler hade hayırlısı mevsim değişikliğinden sanırsam :D
bencede. bahar rüzgarları esio tayfun. dikkatli ol çok çarpılma :P
oyle bır hevesle actım kı konuyu anlatamam meger eskı konuymus......
Selcuk Abı cıkar su arabayı gozunu seveyım.... Bana Honda'yı sevdıren Vtec'ı ogreten araç..Kaç senedır takıpteyım..
ehehe yazın yolda pıstte rollde olucak merak etme :) kısmetse
Allahın izni ben neden böyle yazdım birazda gaz olsun artık yetti diye. Yoksa bende biliyorum ne durumda neler lazım nasıl fln filn.
tamam tayfunum kıskanma yol bilgisayarımı ama :D yoksa dijital göstergemi hız sabitleyiciyimi elektrikli aynalarımı ehuehuehue :D:D resim çektirmek istersen ödünç verebilirim :P
teşekkür ederim cnm benmm. neyse konuyu saptırmıyım. adamın arabasının başlığı altında geyik yapmıyım...
Hayırlı olsun selçuk abi :)
hayırlısı stage 2 iyidirr,
hedef kaç Hp acaba ? roll videoları bekliorus ozellikle sword ile....
mşllh. eski n/a ya dönüyor yani tb hayırlısı selçuk..:)
Projeye ara verdiren sorun neydi?
Rodajda falan denmişti sanırım, sonra ne oldu da durdu proje ben de merak ettim açıkçası?
yaglama jetlerinden birisi calisma esnasinda nasil olduysa cikip krang tarafindan kirilip gomlekle piston arasina girmis gomlegi yaglama kanalini bozmus. Yeni blok almak durumunda kaldik oda madden biraz beklememize neden oldu.
suayb max gucu 8700 8800 lerde alicaz,9300 civari redline olucak