universeee Nickli Üyeden Alıntı
Hocam böyle detaylı yorum yapmışsın , çok sağol :) Böyle muhabbetler çok güzel oluyor.
İlk fotoda arabanın tamamını kadraja almayışımın sebebi var o yüzden öyle :D Tam kadraj çektiklerimde var, biraz sabır :)
Nikon'dan çok memnunum ayrıca yılların alışkanlığı var, aradığımı anında buluyorum. Yeni bir markaya geçmek başta objektifler olmak üzere her alışkanlığın değişmesi demek ki çok zor bir süreç olur.
Sigma'dan oldukça memnunum ama asıl performansını yeni bir gövde aldığımda göreceğim büyük ihtimalle :)
D7100 istememin sebebi objektifleri de değiştirecek bir bütçemin olmayışı. Full frame istiyorum aslında ama ekipmanları çok pahalı bilirsiniz sizde tahmin ediyorum. Ama zaman ne gösterir bilinmez, belki imkan olur full frame bir makine alırım. Hayırlısı bakalım. D7100 şu an için crop sensör kullanan en iyi makinesi Nikon'un o nedenle isteğim o yönde. Ben alana kadar başka bir şey çıkarsa fikrim her an değişebilir ama tabi hanımın izin vermesi lazım ***** çok para bunlar :D
Paylaşımlar gelecek inşallah. Böyle birden yüklenip elimdekileri tüketmeyim istiyorum hem de konuyu takip edenler için biraz daha heyecanlı olur diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler... :)