Muazzam Çekimler Alp'inde ellerine Sağlık Zaten Araçta SAde Ve Şık Bir Photo Uzmanı Ve Mekan İle Bir Bütün Olunca Harika Olmuş
Printable View
Muazzam Çekimler Alp'inde ellerine Sağlık Zaten Araçta SAde Ve Şık Bir Photo Uzmanı Ve Mekan İle Bir Bütün Olunca Harika Olmuş
çekimler çok güzel devamını dilerim.
Oldukça başarılı bir çalışma...ayrıca arac güzel ancak jantlar daha iyi olabilirdi..
yorumlar için teşekkürler :)
Bence araç rengine göre mekân seçimi pek uygun olmamış. :)
Çekimler çok güzel eline sağlık.
guzel resimler kazasiz belasiz.
Arka fondaki renklerin daha canlı daha aktif olduğu bir mekân iyi giderdi sayın A.G.A tabii ki bu benim görüşüm, size göre gitmişse önemli olan bu. Çeken arkadaş beğenmişse sorun yok yani.:)
maşalah çekimler araç süper
ama bence jantlar bu halde güzel.arabayı daha yeni gösteriyor:)
O kadar cok anlamiyorum bu flasli cekimlerden ama bazi fotolarda aracin uzerindeki fazla parlamalar bence kotu duruyor.. Onlar olunca mi daha iyi oluyor bilmiyorum ama giderilse sanki daha iyi gibi.. Onun disinda fotolar harika cikmis..Eline saglik Alp..
hem sanat hemde otomobil açısından delirtici fotolar.
süpersin alp kardeş
masaallah..ne marka yay var arabada merak ettim..
Cekimler cok güzel..
Mükemmelll olmuş bence
arabanın yayları şu an için orginal 96-98 civic yayı fakat iyi bi ustada sertleştirildi ve 3 bakla kesildi. ama 1-2 hafta içerisinde coilover ile değişicekler.
Resimler ve mekan la ilgili yorumlarda renkler için uyumsuz diyen arkadaşlar acaba hiç fotoğraf çektirdiler mi diye merak ediyorum. İstanbul da boş ve düzgün fotoğraf çekilicek bi alan söğlerseniz bende bi sonraki sefer e alp arkadaşıma daha fazla yardımcı olurum. Bi kere fotoğrafların çekildiği alana araç girişi yasak. Arka fondaki renkler benim için (Sarı olmadığı sürece) çok önemli değil. Amaç Aracın net olarak belli olması ve düzgün bi açıyla çekilmesiydi.. Ben bu konuda alp e tekrar teşekkür edyorum çünkü gerçekten hiç bir renkle oynamadan hiç bir düzeltme yapmadan resimlere bi çok yerden bu kadar güzel yorumlara geliyosa bence o fotoğrafları çekeni alkışlamak gerekir...
Tekrar saol ellerine sağlık alp