Harıka bır bulusma...
Helal olsun.!
Benı Minici yapan Onur'a da tebrıkler....
Printable View
Harıka bır bulusma...
Helal olsun.!
Benı Minici yapan Onur'a da tebrıkler....
10 numarasınız bizim grup neyse yrn akşam görüşürüz :)
atamın fotograflarını gorup 'begenmedim'i tıklayan varsa onun amk :) diyemeden duramadım bunu.
Abi mini harıcınde bı arabayla gelsek en arkada kalır hıç ses etmem maksat oraları gormek bu grubun ıcınde zaman geçirmek :)
super valla imrendim
gp de super seçim olmuş abi hayırlı olsun :)
Çok güzel organizasyon olmuş gercekten abi ya ah minim varken hic katılamadım :)
Süper organizasyon olmuş benimde mini alasım geldi umarım her yıl yapılır :)
Güzel kareler ve keyifli bir gezi daha ne olsun .
Atamızı doğum gününde, evinde anmak, böyle bir yolculuk yapmak ve böyle bir organizasyona katılabilmek çok büyük keyif olmalı, imrendim.
iskender meeting :D
:D
Mini şart üzgünüm :D :D
Sağolasın Onurcum evet GP çok iyi oldu. Clubman alacaktım son anda GP aklımı çeldi :)
Melih dön tekrar Miniye :p
Balkan buluşmasının bu 2. siydi. Geçen yıl da yine Yunanistanda olmuştu ve yine katılmıştık. Ayrıca bu sene Haziran ayında avrupa tutu yaptık 8 ülke :D Bunun dışında Yurtiçi organizasyonlarımız da sürekli oluyor :))
Valla yakınlarda bi haftasonu gidip gelmeyi düşünmüyorda değiliz :))
teşekkürler :)
evet çok keyifli anlar yaşadık özellikle Atamızın evinde.
Çok güzel bir organizasyon olmuş tebrikler ve resimler için teşekkürler. :icon_tup:
Bende keşke minim olsa da katılabilseydim diyenlerdenim :)
Keptın iyi gezmeler, hayırlı işler :D
Gerçekten güzel bi organizasyon olmuş. Gönül isterdi orda olmayı :)
Vallahi helal olsun size.
2 3 tane 5500 de hayat durduran tuningcıler toplanıp sanayıde bıra ıcıp organızazyn yaptık dıyolar bu ortamı gorunce ne olur acaba :D masallah araclarda oraya gıdıp bu guzellıklerı gorenlered