-
-
Emeklerinize sağlık arşivledim.
-
hay elinize sağlık mükemmel ya tüylerim tiken tiken oldu :)
-
arşivledim hemen , gercektencok muhtesem bulunmayacak fotograflar.. elınıze kolunuza saglık..
-
harika ! ne kadar güzel bi istanbul'a sahipmişiz. Taaaki binalar dikilene, ağaçlar kesilene, insanlar çakallaşana kadar.
-
-
migros olayına bende şaşıranlar danım birde şortlu amcaya :D muhteşem fotoğraflar duygulandım yemin ederim keşke yaşadığım ilinde fotoğrafları olsaydı demeden de geçemedim :D
-
muhteşem fotoğraflar. insanların gözlerindeki temizlik işte bir başka. ne kadar kirlendik zaman içinde.
-
nerden nereye ya, eskiden insanlar ne guzel giyinip özgürce gezebiliyorlarmış. Şahane paylaşım.
-
Muhteşem bir paylaşım olmuş, çok teşekkürler.
Çevreden ziyade insanların bozulduğunun da izleri var, pazar yerinde çantayı yere koyan abiyi gördünüz mü ? Şimdi neredee, millet kolunda taşıyamaz hale geldi.
-
Migros 1950'li yıllar da kurulmuş arkadaşlar :)
Çok güzel kareler . ileride bulamayabiliriz . O yüzden bende arşivliyorum .
-
keşke mevcut hali korunup, restore edilip, başka bir yere yeni yerleşkeler kurulsaymış avrupadaki örnekleri gibi. fotoğraflarda hala var olabilseymişler. çok güzel fotoğraflar gerçekten de.
-
Çok güzel paylaşım teşekkürler.
-
Resimler iççin çok teşekkürler :)
Üzen kısım güzel şehri ne hale getirmişiz..
-
Şu fotoğraflarda kötüden iyiye giden tek yer Eyüp'teki Fabrikaların yıkılıp yerini yeşil alana bırakması.
-
gözümüz yeşillik gördü uzun zamandan beri.
yaşanılası yermiş; ayrıca nüfus da çok kararındaymış.
-
-
o değildi kapalı teyze'nin yanında ki şort mu külot mu ne olduğu belli olmayan şeyi giyen abimize ne demeli :)
ne kadar arada kalındığının ifadesi bence o kare.
-
cok guzel paylasım,elinize saglık.fotolarda cok guzel detaylar var gercekten,yarım saattir bakıyorum hala sıkılmadım :)