bu nası bi projedir gerçekten ya :icon_rule :icon_rule
Printable View
bu nası bi projedir gerçekten ya :icon_rule :icon_rule
Abi bu nedir ya. Bu nasıl birşeydir? Şoktayım. Deli mi la bunlar. :D
Şaka makinası yapmış adam resmen
Biz hala %100 oto...
mutlu bana bi şey oluyo
neden amaç ne_? motoru alsalar yetmez miydi_? yürünyen falan herşey. yani yeni kasa araba kesilmesi çok ilginç
bizim millet hala hondaya k20 swaplasın
adamlar aşmış kendini...
ulan c63 amg kesilir mi delüüüüü ! 190e yi direk amg yap komple ya da bu kadar paran var 190 amg al ne bileyim bu nasıl bir projedir
çok para saçmalatıyor amk :D
Dışardan keşke orjinal 190E gibi kalsaymış.O zaman tam bir bomba olurdu.C63'ün biraz kalıplı olması bu işi bozmuş.Geri tek bir klasik yorumum kaldı "abi,adamlarda para var imkan var" :D
Şase güçlendirme yapıyorlar c63 şasesi yeterince rijit baştan aşağı yapmaktansa kesiyorlar, zaten motoru çıkarmış c63 kasası olsa nolcak olmasa nolcak motor çıkınca c180 den farkı kalmıyor :D
Ek olarak;
Bu proje gördüğümde ağır küfür etmiştim yine ediyorum :D
Bu artık 190e hastalığını da aşmış artık sapıklık haline gelmiş :D
proje efsane ama imkan olsa daha iyisini yapacağımıza eminim şu vergi ot *** püsür hayat pahalılığı olmasa bla bla
edit : kasanın neredeyse birebir oturması garibime gitti
Bence bu adam zevk için hariciyesine buzlu badem sokan bi tip. Çok parası var. tahminen bir çok arabası var.tahminen istese daha bir çok arabası da olur. yine tahmin ediyorum ki karısı varsa aldatıyor. aklıma benim kaportacım geldi " bu far yan senai bunu dakamam ben yerine oturmaz"
türkiyeden soğutan projeler bunlar.
Bizde olsa millet bu araç güvensiz ilk virajda şöyle böyle araç kesilip kaynatılmış diye boklarlardı :D Ama güzel fantazi sahibine helal olsun
Ben s..ktir olup gidiyorum....:D Projenin dibi olmuş :)
mükemmel bir proje kılın tüyün psikopatlığın dibi...
of bee
ulan cidden imkanım olsa bende w124 coupe ye boyle birşeyler yapmak isterim :D