killererkan Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam gittim ,hızlıca dolaştım..toyotada auris tek kapıydı ve geniş çamurluk geniş lastik..gümüş dışındada hoş du.avensis müthiş büyük.. accord un bodykitlisi cok kaslı olmuş,güzeldi
Volvo'nun o bodykitli paslanmazla kaplanmış gibi duran s60 cok guzeldi
mercedes standını sevemedim ,tum sınıflardaki dusuk hacimli motorları getirmişler, ben olsaydım M3ün karşısına c63amg yi kesin koyardım
porsche gt2 muhtesemdi.. lamborghiniler inanılmazdı.. böyle büyük disk-kaliper olamaz ! R8 siyahdı-güzeldi.. Lexus isf güzeldi.. büyük sedan hybrid cok devasa :) ssangyong un büyük sedanı güzeldi.. VW standının ışıklandırması OHAydı :9 sirocco iyiydi döşemeleri ve ön konsol plastiği dışında. nissan 350 nin cabriosu dikkat çekmemiş pek ,arkasındaki GTR yüzünden , GTR muhhtesem..ve acaip büyük.. ön tamponunu çarpmışlar,minik bi ezik vardı,benimde içimde bişiler ezildi..chevrolet btcc lacetti getirmiş sağdan direksiyon..çinli cherry ve geely vasattılar.. kia forte güzeldi..citroenler cok ilgi çekti, bence...iyi değildi.. sevmiyorum..407 coupe ..eh .. 430stradale cok iyi..
ama alfa-fiat-maserati-ferrari yan yanaydı
Fiat 500 ve alfa 8C cabriodaki yabancı manken kızlar.. Tanrıçaydılar..insan üstüydüler..elf diler.. huriydiler.. türk değillerdi zate.. göz göze gelemedim bile.. Allahım 1 daha gitmek istiyorum