Stand bütünlüğü açısından bakıyoruz olaya:D
işin esprisi bi yana orda olsak araçlara bakmaktan gözlerimizi alamazdık...
Printable View
Stand bütünlüğü açısından bakıyoruz olaya:D
işin esprisi bi yana orda olsak araçlara bakmaktan gözlerimizi alamazdık...
bende istiorm :( hepimizi kuma olarak alsın:D
oooff offfffffffffffff :(
çok güzel fotoğraflar elinize sağlık pazar yada pazartesi ordayım inşallah :D
LEXUS standı müthiş gerçekten.Müdürlerden Melih bey tanıdığım , onunla konuştuk.Şu anda hangi araçların hangi versiyonların geleceği belli değilmiş.IS250 nin otomatiği var kesin ama düz vitesinin gelip gelmeyeceği belli değil mesela dedi.IS F fotoğraflarda göründüğünden çok çok daha güzel bir otomobil.Bence GTR dan sonra ki en iyi araç.8 ileri 400 küsür hp vs. Ama tabii ki getirilmeyecekmiş , fuarda sergilenende fuardan sonra geri gönderilecek dediler.
Bende geçen sene başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum :D
Tamarabayı çekeceğim cart diye girmesin mi vizörüme :) - Çıkarmısın şurdan arabayı çekiyorum. demiştim :D dumur spec ahuahuah :D
kaçak çekilme gibi bir ihtimalde söz konusu olamaz bende kırarım kafasını :D şaka bir yana sonuçta orda görünmek araçla ilgili bilgi vermek için bulunuyorlar bu akşam gittiğimde stand yetkilisi ile görüşüp o hatunun bir daha böyle pozlar vermemesi konusunda uyarı almasını istiycem :D tolga ve ekibi bir daha foto çekemeyecek hahahahhahahah
dipnot...Trafik koltuklu aracın var mı 2006 üzeri...
ramço şahsi tanışıklığımız var esmerle 2-3sayfa önce görebilirsin o bize poz verdi herkese değil lütfen:D
Lexus henüz ülkemizde bir firmayla resmi anlaşma yapmadı. Fakat yakın zamanda yapılacak. Yine de Autoshow fuarında yer almak istedikleri için katılım gösterdiler. Lexus 2009 yılı sonunda Toyota güvencesiyle yollara çıkacak. Bu fuarda sadece göz aşinalığı sağlamak için katıldılar yani.
Bu arada Türkiye bu modelleri ilk kez görecek:
Volkswagen yeni Golf, Volkswagen Scirocco, Chevrolet Cruze, Opel Insignia, Kia Forte, Renault Symbol, Ford Ka, Ford Fiesta, Fiat 500, Hyundai i20, Mitsubishi Colt, Alfa Romeo Mito, Honda Jazz, Honda City, Subaru Impreza Sedan, Nissan GT-R, Volvo XC60, Mercedes GLK, Lancia Delta, Toyota Avensis, Toyota Prius, Citroen C3 picasso, Citroen Yeni C4, BMW makyajlı 3 Serisi, BMW 7 Serisi, Audi A6, Audi Q5, Audi RS6, MINI Cooper S John Cooper Works, MINI Clubman S John Cooper Works, Suzuki Splash, Suzuki SX-4 dizel, Suzuki SX-4 otomatik, Suzuki Swift dizel, Peugeot 407 Coupe, Peugeot 4007, Skoda Superb, Kia Cee’d Sporty Wagon, Nissan Qashqai+2, Dodge Journey, Subaru Forester Dizel, Lamborghini Gallardo LP560-4, Lamborghini Murcielago LP640, Bentley Continental Flying Spur Speed, Bentley Brooklands, Bentley Continental GT Speed, Mercedes CLC Serisi, Renault Koleos, Renault Laguna Coupe, Seat Ibiza SportCoupe, Maserati GranTurismo S, Maserati Quattroporte S, Tata Indica Vista, Mazda RX-8, Lexus LS, Lexus LX, Lexus GS, Proton Persona, Proton Saga, Chery Faira serisi, Chery Taxim, Chery Kimo, Chery A3, Great Wall Hover, Great Wall GvPeri, Geely LC, Geely ECO, Geely Familia, Geely FC, Geely Coupe, IKCO Soren, IKCO Sarir
Geleceğe ışık tutan konseptler ise şöyle:
Land Rover LRX, Honda OSM, Geely CD Coupe, Peugeot 308 RZ, Mazda Kazamai, Hyundai iMode, Mitsubishi Concept CX, Megane Coupe
Fuarın en pahalı otomobili ise 875 bin Euro’luk etiket fiyatına sahip olan ve tamamen el yapımı olan Bentley Brookland.
onur scirocco nasıl olmuş.? resim var mı_?
valla ben şimdi yola çıkıorm bakalım gezicez :) Onur abi seninde yanına uğrayıp tanışmak istiyorum.