Çok güzeller, maşallah.
Printable View
Çok güzeller, maşallah.
Mrb arkadaslar benimde aklımda 200sx s14a geçmek var iyimi yaparim kotumu bilemiyorum ,yıllardır Typer ve Tsport kullanıyorum artik baydi önden çeker drift hastaligina yakalandim, arabam.com da s14 den bilgisi olan varmı arkadaşlar?
[QUOTE=onur200sx;7845887]Şimdiden hoşgeldin aramıza. :)
Teşekkür ediyorum, haftaya resmi bir merhaba diyeceğim umarım herkeslere.
Tamamdır hocam. Gördüm event'i, ne yazık ki yetişemiyorum ama kalabalıklaştıkça sıklaşır diye düşünüyorum :p
Sağlık olsun o zaman trafikte rastlaştıkça diyim :)
Buluşma tarihini havanın yağışlı geçme ihtimali yüzünden 14 hazirana aldık.14 haziran pazar günü abantta 200sx buluşması yapacağız.Driftten sonra olacağı için buluşmada drifte katılanlar da aramızda olacak.
Ayrıca 200sx ile ilgili buluşma konusu açıyoruz.Siliniyor.Bu 2 oldu.S2000 buluşma konusu hatırlıyorum günlerce döndü konu forumda.Moderatörlere söylüyorum bize yer yoksa bu forumda çıkalım.Türkiye deki en kalabalık forum olmasından ötürü 200sx lere ilgi duyan dostlarımızı araçlarımızla ilgili burdan haberdar etmek istiyoruz.Sohbet konusunda geçmişe baktığımızda buluşma konuları göze çarpıyor.Yineliyorum s2000 buluşma konusunu günlerce döndü iyi veya kötü ama silinmedi.
Forumun adını da Hondatechturkey koyunda olsun bitsin bari.