teşekkür ederim aracımda şuan hiçbir parça yok herşey fabrikasyon veri değerlerinde katalizör orta son susturucu hava filtresine kadar oem sadece yağını 1500 km de değiştiriyorum başkada birşey şuanlık yok kondisyonu çok ama çok iyi pistonların kompresör değerlerini ölçtürdüğümde 210 220 değerlerde çıkarttı şuanlık stock
maşallh kazasz belasız
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Ben birazcık aracın geçmişini araştırdım arkadaşım kaskocu 2003 2009 yılları arası ahmet koral adına gözüküyor 2003 senesinin öncesi gözükmüyor 2009 2010 arası yavuz bey adına gözüküyor 2010 2011 yılında yalçının annesi adına 2011 den bu zamana kadar araç bende belkı dışarıdan araca bişey yapılmamış gibi dursada 2011 de aldığım gibi honda cem e götürdüm yapılcak bütün bakımlarını yaptırdım şanzumandaki 3 4 ve 5 senkromençlerine kadar bakım esnasında radyotörde ufaktan bir çatlak tespit edildi radyotörümüde riske girmemek adına değiştirdim aracıma 99 görünümü verilmek amacıyla 97 99 kaynak yapılmıs fakat alt tampon eki uzun bırakıldığın ve araç yere basık olduğundan sıkıntı çekmemek adına oem haline döndürdüm külbitör kapağı kırmızıya boyanmış içime sinmedi orijinal kendi boyası olan pütürlü kapağı aldım kapağı taktırcaktım yeni conta setiyle takılırsa daha sağlıklı olacağını düşündük star honda mustafa abi sağolsun önce cem e soruldu ellerinde olmadığı gebze fabrikaya sorcaklarını maalesef gebze fabrikadada olmadığından japonyadan siparişle geldi 25 gùn beklemenin ardından o sırada hazır külbitör kapağı sökülmüşken kompresör değerlerine bujilerine bakıldı hayırlısıyla sıkıntı çıkmadı vites topuzu ve körüğü saçma sapan birşeydi tuncay abi sağolsun 0 ambalajında bana körük buldu önce onu sonrada samsundan powerbass nickli ali kardeşimden vti topuzu temin ettim içime sinmeyen kapı içleri üst muska şeklinde tiz kapakları kırık içinden tizleri alınmış arka hoparlör kapakları acınmadan kesilmiş kapı içlerine tweter yuvaları açılmış 1 sene boyunca 96 98 kapı içleri aradım zor bela bulabildim ciddi paraya mal oldu kendi kapı içlerimi verdiğim halde yanlız kapı içlerinin hoparlör kapakları kırık olduğundan bu durumda eng vtec ali abi devreye girdi sağ olsun kapakları litvanyadan buldu onu getirttik tiz kapakları için servise gittim olmadığı çıkmacılara bakmam gerektiği söylendi ki yind eng vtec ali abi araya girdi litvanyadan onuda bulduğunu söyledi gümrükte takılsada oda tuzluya geldi sırada arka hoparlör kapakları vardı yine eng vtec ali abi sağolsun o kapakları buldu yanında bagaj içi stop kapaklarıda geldi arkadaşımın verdiği fn2 paspaslarını koyunca dahada güzel oldu içi aracımın dışı gibi içide çok güzel oldu maşallah tuncay abi (eh vtec) aldığım mugen jasma 60 mm son susturucu koyucam. aracımı aldığımda 2011 de 186085 ti şuan 190935 kmde önümüzdeki aylarda yatakları değiştircem yay şapkalara baktırcam vtec im için hiçbir zaman masraftan kaçmadım oem ürün dışında ürün almadım kullanmadım en azından 1,5 senedir bilinçsizce kullanmadım h.sonları 3 5 km dışında kullanmadım 1.500 km de yağını filtrelerini suyunu değiştirdim kontrol ettim aracımı seviyorum inşallah uzun seneler kazasız belasız kullanırım Allah kimsenin emeklerini zamanını boşa harcatmasın umarım sıkılmamışınızdır okurken bunlar başlangıç daha görsellik olarak zamanla ön arka tampon oem olarak çitalıya ya coilover yada sarı koni yle alçaklığını ayarlıcam herşey kısmet herkese mutlu sağlıklı paralı kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)