kısmet kankacım bdahakine inşallah ...
Bu arada teşekkür ederim sağolasın ...
Printable View
sitenize yeni uyeyim ama cidden tebrikler...artık bidaha olursa izlemeye gelmek isterim tekrar tebrik ederim...
tebrik ederim buğracım çok güzel bir org. olmuş gerçekten, bir dahakine katılırız insallah :)
porsche cup için gitmiştim..Sizi orda görünce bi taşla iki kuş oldu..Organizasyon harika..Ciddi keyif aldım..
pekı zamanlar vs ne oldu?
Resimlerin yurtdisindaki organizasyondan hic bir farkı yok modifiye olarak cok adım attıgımıza inanıyorum tek kelimeyle mukemmel ve gelemedigimiz icin pismanim
çeşitlli son derece basit ve boktan sebeblerden dolayı gelemedim buğra..
bir ara anlatırım sende üzülürsün..
gönlüm hep seninle..
daha iyilerine inşallah imza atarsın...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Güzel bir gün geçirdik sayenizde.
bravo bravo bravo. Göründüğü kadarıyla herşey mükemmelmiş.
Valla Buğra helal olsun istanbul park ıda fet ettin ya .. yakında indiana polis e dadanırsın korkulur sendn :)
Bütün araçlarada maşallah hepsi biribirnden güzel ...
Gürsel Bro sende yakıyorsun Maşallah inş en yakın zamanda ayarlarını yaparsın tam olarak bi görmek isteriz seni :)
"DU" pLaka Aksu'nunki di mi?
cok gelmek ıstedım son dkkada bazı problemler oldu gelemedım dıgerlerınde ordaa olcam ısallah
bu arada bugra&atıl otoparkı son nokta olmus yane koptum :D
Buğra abi eline sağlık çok güzel bir organizasyon yapmışsın:)
Gürsel evoo fena allah nazarlardan saklasın..;)
resim çeken arkadaşlar elinize sağlık.:)
cok guzel fotolar can eline saglik...siyah beyaz evo fotosunu cok begendim ozellikle
saolasın emırım...
Arkadaşlar Sizden bir ricam olucak ...
Fotoların buyuk ebaylı hallerini bana e-mail olarakta atarmısınız organizasyonumun hatıralarını saklamak istiyorumda :D
bugra.yildirim@partner.com.tr
Şimdiden teşekkürler ...
yolluyorum bugra abi merak etme yalnız yıgınla foto var nasıl toparlıcam merk edıyorum:)