gt3 rs efsane ya :)
Printable View
gt3 rs efsane ya :)
Özellikle kaza vs kapandıktan sonra ilk açılış fena kalabalık oluyor. Piste giriş kuyruğu var dışarıda.
Bende harrys lap timer vardı, btg 9.54 oldu, tamamen temkinli kullanımla. Dediğin gibi clio rs bulamadım , hepsi rezerve edilmişti. swift stg2 aldım, epey de eğlenceli aslında.
paylasım ıcın cok tesekkurler
JAG ın SUV sini mükemmel buldum, mini ise artık tasarım konusunda iyice sıkışmış görünüyor, arka farları genişletmeye falan başlamışlar da olmamış yani
o Mercedes G kasa neydi öyle ? :confused::love:
Swift egitici-ogretici guvenli ucuz ve cokkkk keyiflidir...
Hatta ogleden sonra onuda kiralamistim ama meganelar ile guc araclar kovalamak eglenceli geldi,birakamadim ve turumu uzattim...
Malesef oyle oluyor,oyuzden 10
Dakbeklenmeli cikmak icin...
Jag suv, c coupe mukemel olmuslar. Infiniti, lexus gibi markalar yokmu fuarda?
Edit fuarin web sitesine baktim varmis. Muhtemelen ilgi cekici modelle gelmediler paylasim yapilmadigina gore :)
Buda Megane ile turum.
Cokkk trafik var,cok gecis yapiyorum. Mini'ci arkadas heveslendi,guzel yuruduk ama cok daha once yol vermeliydi,turuma limon siktı... Aracinda turbo kit-coil-fren kiti vs vs varmis,ici sokulu ve slick lastikli....
Korna calmak zorunda kaldim ;)
https://youtu.be/PSqvcf_mfYg
7 ileri manuel vitesi görünce ah ulan dedim:):):)
Ellerinize sağlık paylaşımlar çok hoş.. İnşaAllah bizede nasib olur nunburgringte turlamak.
:) Bunlarda araba ise bizim sürdüklerimiz neyyyyy
Fuardaki araçlar çok güzel hele Renault baya iyi iş çıkarmış . Ama yine güzelim ülkemde çoğunu ancak böyle fotoğraflardan göreceğiz insan ona üzülüyor
İnsallah birgun...