-
Alıntı:
sword Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah eğer cok sarıyorsa cıvıc si ın dişlilerini takıyorsun top speedin 300 felan oluo ve sarmıyor:)
sarma derdımız yok duzgun yerde basınca 100de 100 kılıt var zaten. ayrıyetten sı cın dıslılerını sadece 3 4 takabılıyosun muratcım oda guzel olmuyor o kombınasyonu denedık gorduk ve begenmedık ;)
-
çöp arabadan bı ufak kare with TREX
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
tesekkurler :) 3cok cabuk bıtıo ;)
yanlış anlaşılmasın ben bindiğim zaman 3ü başlı başına bi kadrandı nerdeyse doldur doldur bitmıyodu maş. var :D demekki baya ewrim geçirmiş ;) :D
-
Alıntı:
ccpug Nickli Üyeden Alıntı
yanlış anlaşılmasın ben bindiğim zaman 3ü başlı başına bi kadrandı nerdeyse doldur doldur bitmıyodu maş. var :D demekki baya ewrim geçirmiş ;) :D
sen kımsın bı soylesen bındım felan dıyosunda merak ettım :)
-
BEN belediyeden biiş bulayım bu çöp arabasına :D
-
tireks cop araba deiLki guvercinLık :d
-
-
maşallah kardeş...
Turbolu olsun istersen çöplükten olsun..
-
masallah masallah Allah kaza bela vermesın ınsallah... arkandayım...:)
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
sen kımsın bı soylesen bındım felan dıyosunda merak ettım :)
Cem abiye blueboy dersen tanır :D performance shopda Emre varya onun arkadaşıyım ben geçen yaz senın ecu zamanlarındada oralardaydım hatırlarsn belkı mavi gözlü bi genç benım işte o :D :D :D :D :D :D
-
Selçuk maşallahı var ikisinin de Allah tekerlerinizi yere bastırsın...
-
maaşallahı var makinenin:D yürürüde mükemmel videolardan gördüğüm kadarıyla:icon_tup:
-
bugün radarda gördüm lift teydi maşallahı var ya kapı direkleri çok tatlı duruyo herkesin bunun gibi çöpü olsa tem çöplük olur walla :D:D
-
ÇÖP OLSUN AMA BASINCA HEPSİNE KOSUN:) hbehebhbhabab onda ziyada modifiye parası s2k harcayanlar napıcak 94 model upralara 3tane s2kparasıharcanıo:=)
-
baya quselmıs yaa super bı araba :)
-
bu çöpü dökmeyede kıyamazsın ;)
-
böyle çöpe can kurban valla
guvercin gibi masallah..
-
evet selçuk hilminin dediği gibi hepimiz arkanızdan geliyoruz kimimiz 30 kimimiz 20 kimimiz 50 boy
-
aynen oyle kanka aynen ...