ellerıne sağlık soner guzel cekım oldu aracda daha deısıcek seyler var aynalar vs vs ınce ayrıntı daha fazlasıyla var merak etmeın tam anlamıyla bı bmw olucak
Printable View
ellerıne sağlık soner guzel cekım oldu aracda daha deısıcek seyler var aynalar vs vs ınce ayrıntı daha fazlasıyla var merak etmeın tam anlamıyla bı bmw olucak
Seviyoruz 36. Eline sağlık, çok güzel fotoğraflar.:)
soner eline sağlık çok güzel
yorumunu esirgemiyen öneride bulunan herkeze teşekkürler.. :icon_tup:
hastayız e36'ya :):cool:
eline sağlık kardeş. arabayada maşallah.
maşallah fotolar süper , arabada aynaları dışında çok yakışıklı
Gercekten cok güzel bir e36.Ben olsaydım m3 aynası takardım temiz 2 app bastırtır ön camada film cektirirdim.Kafayıda birazdaha bastımı kusursuz bir BMW.Cekimlerde cok güzel elime sağlık.
maşallah renk te janlarda fena arabanın resimlerde eline sağlık harika olmuş soner.
arkadaşlar arabaya almanyadan porşe aynaları bekleniyor dehişik bir araba yampak için uğraşıyoruz m aynalar herkezde var zaten biz daha farklı bir bmw yaratacahız herkeze teşekür ederim yorumlar için ayrıca bir yorumda hondacı olduhum söyleniyo hiç hondaya binmedim arkadaş karıştırmış olsa gerek.
farlar we jantlar haric arac cok guzel...cekimlerde oyle/elinize saglik
Araba çok şıkmış. Maşallah. Bir kaç ufak düzeltmeden sonra 10 numara olacaktır.
Soner ellerine sağlık:icon_tup: çok güzel çekmişsin, mekan da çok iyi. Yanlız sana nacizhane bir tavsiyem var. Tam yandan çok az foto çekiyorsun. O kadar foto içinde sadece 1 tane yandan foto var o da benim favorim zaten.
http://img223.imageshack.us/img223/9552/1008799da8.jpg
Masallah aracada cekenede :)
Maşallah çok güzel olmuş çekimler,ellerinize sağlık.Araçta gerçekten çok şık duruo.Allah sahibine kaza bela vermesin.
çok güzel maşallah:)
oncelikle eline saglik yanlis anlamazsan bi iki bisi dicem . araci o rampaya cikarmak bence cok gereksiz olmsu estetik bi yani yok . ne rampanin ne aracin altinin . aracin alti suspansiyon sistemi farkli olsa anlarim ama estetik olmamis . birde hep dedigim gibi bu kadar cok kare yerine daha az ama can alici bi kac kare yayinlamak gozleri yormadan daha keyifli bi hale geliyor . zaten mekan ayni her yonden birsuru poz kafa bulandirio :D
dikiz aynaları ve farların hella olmasını isterdim.çekimler güzel olmuş soner ellerine saglık,araç sahibide kazasız belasız kullanması dilegiyle..
eline sağlık araçda çekimlerde çok iyi;)