çok güzel güle güle bının
Printable View
çok güzel güle güle bının
çok yakışıklı gözüküyor mahşallah kazasız belasız..
Maaşallah çok güzel :)
teşekkür ederim arkadaşlar :):):)
cok hos olmus bence kazasız belasız inş.
Maşallah Allah kaza bela vermesin...Benimde istediğim araçlardan biriydi.( Jantlarda öle ;) ) İntegraların kronik problemleri var mı?Başına sık gelen problemler?
Mesela Focus ların bobin , öntakımda Z rot dediğimiz viraj dikmeleri , otomatik camlıların arka kapılarında düşen cam krikoları , BMW E30 ların hava debimetresi vs.vs gibi...
vallah ben öyle kronik bir rahatsızlığına raslamadım ayrıca cok dayanıklı ve kolay kolay sorun cıkarmayan bir araçtır ama tabi bu hepsi için söylenemez eğer bakımlıysa sorun cıkarmaz ama bakılmadıysa her araba gibi bundada sorunlar görülür ama ben cok iyi baktığımdan beni hiç üzmedi herşeyiyle memnun olduğum bir araç yani tavsiye edilir :):):)
bir arkadaşım düşünüyor.ben uzun süre araştırmıştım ama integraya yabancı oldugumdan cesaret edemedim.özellikle parçalarının cok pahalı oldugunu sölediler.Herkes kaldıramaz dediler.Temizini bulmak önemli işte.Yaşlandıkça araçlarda temizini bulmakta gitgide zorlaşıyor biliyorsunuz.Kronik problemleri yoksa iş temizini bulmaya kaldı...
dediğim gibi bakarsan bağ akmazsan dağ olur serencebey arkadaşın söylediklerinle karşılaşmadım saece arka fişek olayı nı fiber glasla tonrada hallettim parcaların pahalı olma meselesine gelince belki ama cok ta değil yeni araçlara göre pek pahalı sayılmaz ve yan sanai bulma şansıda var,ayrıca gaz olayına katılıyorum ben taktırmadım taktırmamda bunca modifyeden sonra gaz taktırmak bana cok sacma geliyor ayrıca ben sadece hafta sonları biniyorum özel bir otoparkta örtülü korumaya calışıyorum kasası dirive yıpranmamış buluranız integralara sahip olmak gercekten bir ayrıcalıktır bunu söyleye bilirim ama şuda bir gercekki ben bu arabaların tipine gercekten hasta olduğum için biniyrum yani bir araç gibi görmüyorum hertarafı dökülende bulsam yine onu toplar binerdim yani böyle işte bu arabalara binecekler için söleyeyim bu bir tutku meselesi sevince kusurar problem olmuyo umarım integrayla ilgilenenlere biraz ip uçları vermişimdir :):):)
Benım soyledıklerımle Insallah karsılasmazsınızda...
Arka fıseklerı fıberden nasıl dokturdunuz anlamadım. sanırım siz benım Tabla fısegı dedıgımı yanlıs anladınız.
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
http://performanceforum.com/wesvann/...ing/S_0629.jpg
yok benim direk bunlarla ilgili değildi söylediğim bunlarla ilgili bir sıkıntı yokta arkadabaşka bir yer var şimdi adını cıkaramadım o cok tıkr tıkır yapar benim usta bulmuş ona care bir cok arabaya yaptırıyo ve bir dahada ses gelmiyo tornada o yerin etrafı fiber glasla cevriliyo ve o parca oraya giriyo ve sonuç ben yıllardır kullanıyorum o tıkırtılar gelmedi ha şimdi konuşurken aklıma geldi bu kronik mevzusu evet bunlarda encok bir de direksiyon tıkırtı burcu dedikleri bir burc var cokbozuk yolda o ses yapar değiştirsende fark etmiyo yeniside yapıyo aslında uzun lafın kısası ben bu arabalar seviyorum tavsiyede ederim ama herkein zevk ve konfor anlayışı farklıdır o yüzden ben cok severim ama bir başkası sevmeye bilir o yüzen arabayla ilgili cokta söyleye bilece bişeyyim yok ama sürüşve görüntü keyfi olan bir arabadır diye bilirim ,serence bey senlede sanırım bizim honda 35 ten bir tanışıklığımız var sende sanırım indiglow göstergeler vardı satıyodun ankaradaın demi sen yanlışhatırlamıyorsam :):):)
Dogrudur halada duruyorlar :)
bişey yazmazsam arkalara düşüyorumda :D:D:D:D:D:D
:):):):)..................
ön tampon orj yapılıp altına e30 is lerin lip inden fiber yaptırılıp konsa cok cok guzel olacagı kanısındyım on tampon harıc arac 10 uzerınden 11:)
ön tampon olmamış ama gerisi muazzam olmuş standart ön tampona dön bnce :)