seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
çok güsell gerçekten.. araba güzel fotoyuda çeken işi bilince böyle güzel karelere ortaya çıkıyo.. başarılı..![]()
cok begendım bende![]()
KA Style
gercekten guzel arabaymis
fotograflarda cok guzel ellerine saglik.sadece arkadan cektigin bir fotograf var arabanin altinin tam gorundugu,o ftografi begenmedim aracin pasli egzozu vs. pek hos gozukmuyor.
yalniz arac sahibine birkac tavsiyem olcak
bagajdaki M logosu olmamis direk ve net,egzoz hernekadar guzel gozuksede konum olarak biraz kotu gibi tampon gitgide siyahlasicaktir degisse guzel oluraynalar goze batiyo,birde farlardaki ledler baglantidan cikartilirisa dahada guzel durcagina eminim.
D.Not;
amma yazmisim ehaudhsaduha![]()
- K -
________
Dr.Ecu
yorumlar için çok teşekkürler...
onurcm önerilerin araç sahibine iletilicektir![]()
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
eline sağlık soner.
hem araç hemde resimler çok başarılı![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
tehlikeli duruyor her zaman sevdim bu bakışları.. çok güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık..
muhtesem ötesi gerek arac olsun gerek resmler cok cok basarılı kazasız belasız![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bu aracın sahibiyle ufak bi sohbetimiz olmuştu,Hondacı olduğunu ve daha BMW ye alışamadığını söylemişti ama alışmışa benziyor![]()
Çok güzel bi araç fotolarda süper olmuş eline sağlık çalışmalarını yakından takip ediyorum![]()
BMP
amerikada olsak arka planda exhausts mufflerss carburators yazan grafiti belalar olur canımmm türkiyemdedde ***** eksoz+boya ve pasta cila... Arka plan seçimini daha farklı bi yerde yapsaydınız bence çok daha güzel olurdu... Araba çok güzel elinize sağlık soner..
utku selamoğlu
teşekkürler.. kesinlikle aracın hakkını veriyor emre abi
utkucum burası türkiye![]()
![]()
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Ellerine saglık Soner
Cok güzel bir otomobil, cok begendim, masallah sahibine
Aynalar, egsoz degismeli, far ledleri iptal edilmeli...
O zaman kusursuz olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)