aşık güzel bir duyguymuş
Printable View
aşık güzel bir duyguymuş
muhteşem 4lü:) elinize sağlık.
hey yawrum patlatmışınız bombayı
beyler ellerinize sağlık =)))
ama ben kamyoneti o kadar güzel kullanmasam bu resimler böyle güzel olmazdı :p:p
şaka bi yana beyler harikasınız bu güzel araçlara ancak böyle güzel fotolar yakışırdı :)
Hahahahaahahahh dooru ben ozaman pek gülememiştim=)
cekımler cok guzel de arka tarafını nıe cekmedınız yaw arkası daha guzel bun arabanın...?:)
arkaya geçemeden gitmek zorunda kaldık tünay , kısmet artık arkası yarın :p
cok guzel ya ellerınıze saglık evo ıle onden gorunum olan foto yıklıyor masaalah ıkısınede
Elinize sağlık araçlarada maaşallah :)
Ellerinize saglk vurucu tim :)
Makinalarada maşallah bin kere...
elinize saglık maşallah
Ellerinize saglık teşekkürler
---
arac mükemmel allah kazasız belasız binmek nasip etsin sahibine..:icon_tup:
bi video isteriz .. ;)
hepiniz gercekten guzel fotograflar cekmissiniz ellerinize saglik fakat ben birsey soylemek istiyorum yanlis anlamayin ama boyle beraber cekim yaptiniz zaman ben surekli ayni fotograflara bakiyor gibi oluyorum bunu soylemek istedim tonlamalar farkli sadece ama fotograflarda kadraj larin cogu birbirine cok benziyor. farkli acilardan, farkli kadrajlar, farkli pozlama, farkli diyafram ayarlari denerseniz bence daha guzel olur ;)
sadece bir dost tavsiyesi
ellerinize sağlık abilerim güsel fotolar güsel modeller:D
Yorumlar için çok teşekkürler herkese.
Zamanımız çok kısıtlıydı çekim yaparken bu yüzden bazı şeyler gözümüzden kaçmış olabilir.
Model çok iyi maşallah, fotoğraflar daha iyi olabilirdi bence. Elinize sağlık. :)
tekrarını isteriz:D maşallah.
elinize sağlık buarada.
biraz filtre biraz fatoş biraz farklı isolarla belki daha göze hoş gelebilirdi.. ama tabi hem çekim alanı hemde zaman kısıtlıymış. yinede teşekkürler imkanına göre güzel fotolar.
araç ı yakından görmüştüm maşallah
WAlla baya kısıtlıydı zamanları 2 araba gittik evox testine ben 11.30da ayrıldım 5de sınawım war diye...Tolgaların yanında kalan arkadaşımında 5de sınawı wardı oda oyüzden çok kalamadı...
gercekten müthiş arabalarözellikle sky line ama sanki biraz özellikle önden 350z benziyo gibi ma yinede cok güzeller güle güle kullanın.
çok guzel kareler :D ellerinize saglık :):)
Herşey çok güzel ellerinize sağlık. Bu arada Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
heeolmamıs kapasitesi düşük o bu:) beni konuşturmayın salaksalak yazılaryazmayın ağzımı açmım...
Ben de merak ediyorum daha ne bekleniyor ne isteniyor?
Adamlar TRdeki en iyi otomobilleri en güzel sekilde cekiyorlar, 2 günde 4-5 otomobil cektikleri oluyor.
Burda bizimle paylasmak icin bunu yapıyorlar, para pul icin degil fotograf sevdaları icin...
Tabiki de daha iyi cekimler cıkarmalarını istiyor olabilirsiniz ama bunu camur at izi kalsın mantıgıyla degil, daha yapıcı sekilde söylemek lazım...
maşalah güzel fotolar aracın sahibinde kazasız belasız sürüşler fotoyu çekenlerinde elerine sağlık :) kızdırmayın doktoruda :) :D
inanılmaz güzel, süper ötesi, çok başarılı...
elleriniz dert görmesin.
mekan aynı olunca araç aynı olunca daha iyisini yapamazsınız eminim tşk ler yorumlar için :)
herhalde bu tepkiler bana degildir, hepsi arkadasim ve hepsi kotu niyetli birsey soylemedimi biliyorlardir zaten.
yok be kanka ama hava aynı obje aynı ortam aynı yani pek farklı şeyler çekme şansımız yok sende anlayabiliosundur :D
tabikide anliyorum, eninde sonunda bur bir hobi.. kendimiz icin yapiyoruz sen begeniyorsan kim ne derse desin bir problem yok.. maksat yanlis anlasilma olmasin..
bnm sertifikam var ahaahhah:Ç
poz standart, direksiyon çeyrek tur sol, dön etrafında arabanın
etrafımdan diyorum etrafımdan dön :)
bu tolganın çekemediği tek şey 'kızların ilgisi' heralde :p
olmamı kanka.
http://img227.imageshack.us/img227/3...atecopyyv1.jpg
:puha:
elinize kolunuza sağlık beyler...
taktir ediyorum ve her gün aceba yeni ne çektiler diye bekliyorum..saolun...
araçlara laf söylemek zaten olmaz ikiside çok fena maşalah...