valla forumu biz gezdim galiba 3den aşagı araban olursa giremiyosun galiba :D bişey dicem kimse kimse inanmaz e30 a bittim resmennn :D bi e30 bide gtr alıyım yeterli gelir :D
Printable View
valla forumu biz gezdim galiba 3den aşagı araban olursa giremiyosun galiba :D bişey dicem kimse kimse inanmaz e30 a bittim resmennn :D bi e30 bide gtr alıyım yeterli gelir :D
bukadar araba yıkanmazda su kalmaz memlekette:D
F355 GTS - With FULL Challenge spec and CF interior
yeter gerisine gerek yok
bunlar problemli adamlar kesinlikle ne yiyip içiyolarsa yaramış
adamın need for speed garajı gibi garajı var be :D
bi büyük içim hepsi benim :D:D:D:D:hahaha:
dur bende bi deneyim bakalım oluyomu :D:D
bende istiyom bende istiyom :S
vallah doğru bitmedi :D:D:D
kesim katlı otoparkta amcamındır bu kadar arabaya abonman mı odenir her ay 5 araba parası tutar :D:D
arkadaşın inglizcedeki ''some'' anlayışı baya bi farklı.acaba hepsini göstrse kaç sayfa sürer ''bu birazıysa'' hepsini hayaletmek bile zor
Okadar araba almış, bir tane adam gibi SLR alıp fotoğraf çekmemiş.
Para huzur olayı...
adamın takıldıgı forumda tam burjuva forumu nerde artık parayla işi kalmayan varsa orda :D
yanlış yerde doğmuşuz off len off
skyline acaba bigün sıkılıpta bana hibe etmezmi yaw :):):):)
"hadi len ordan,yeme bizi" diyip burun kıvırasım geliyo , "yok abi olmaz bu kadar da atılmaz" diyesim geliyo...
o derece gıcık oldum yani...
:)
forumda ne iş yaptığını açıklamamış yatırım için araba alıyorum demiş :D:D ulen ne yatırımmış koleksiyonuda git gide genişliyor yalnız tek dikkatimi çeken beyaz gtr35i satmış :D
bu ne yaaa delimidir nedir?
Zenginin malı...........................................
fake olma ihtimali vrmı :)
yuh be okadar bebekle ne yapıyor vay japon askeri vayyy
çalışmaklamı almış bunalrı :)
Allaha çok şükür 3 tane arabam var, biraz kassam 70 senede geri kalan araçları alırım. Beyler paypal hesabımı veriyorum para yollayın bana :)
arabaların plakaları hep aynı ?? HS 55 plakaları söküp söküp arabadan arabaya değiştiriyor sanırım . Müthiş bir koleksiyon . Garajın bu kadar renkli olmasıda ilginç günlük zevkine göre araba seçip biniyor demekki :D
Gerçekten şaka gibi =)
gorgusuz nolacak:byebye: