bu adamın sorunları var loeb sanıyor kendini galiba:D
Printable View
bu adamın sorunları var loeb sanıyor kendini galiba:D
:hehe: :hehe: :hehe: bikaç tane daha var :D
http://img155.imageshack.us/img155/8149/pict0014fk8.jpg
http://img388.imageshack.us/img388/8892/pict0030kv6.jpg
ben yiit erel ibo
http://img388.imageshack.us/img388/5200/pict0126wt1.jpg
şş delühanlı, gırarlar o barmahı
demezler mi :) :)
ahuahuah hakkaten nerdeyse her resimde thumbs up :D :icon_tup:
:hahaha:
bu arada resimlere yazsanız ya kim kimmiş tanımış olurduk..
yiğit le göki yi tanıdım artık resimlerden de diğerlerini de yazarsanız tanımayanlar da tanımış olur ;)
Güzel Geçmişe benziyor tebrikelr bir dahakine bende gelicem canım çekti gökhan da övdü bir sürü kesin gelicem Sarı sarı bizide çekerler inş :D
gokı o sakallar ne olm tanınmıcan yakında:D:D
arabalarda leş hep:D... guzel geçmiş gun ama belli...
yektanın zamanı kaçtı ??
57 yaptım bro :) geç katıldım ondan sürem yok orda heralde :)
3 saniyemi indirmiş oldun
e yeter da ne olsun daha :)
yiit cidden bro sende tik mi var kameraya karşı :) kamera görünce baş parmaklar dikiliyo :D
ellerinize sağlık bu arada resimler için :)
Valla çok keyifliydi yahu fotoğraflarda çok güzel benim düzlükteki fotoğrafım direk zaten wallpaper oldu ellerine sağlık barış :)
Bizim photographerlarımız falan vardı ? onları çok bekledi gözüm ama bekledim siz gelmez olsunuz :D
Süper resimler elinize saglık :)
Deniz cok güzel fotolar,eline saglık..
Audi lere bayıldım..
puan alarıda ekledim, sabah ki denemelerde pist ıslakken biz çok eğlendik, diger araçlar gelene kadar fön makinesi yer bezi ile kuruttuk pisti:)
Sağnak yağmur olmadan görüş açısı iyi oldugu gunlerde devam edicez, 2. organizasyon tarihi yakında, orgaznizasyonda degişiklik yok format aynı,
Şampiyonluk yüzüğü içinde yapabiliriz diyen 1-2 firma var örnek bekliyorum:)
valla bizde bekliyoruz mümkünse bayramdan sonra hemen :)
sorun değil ben zaten eğlencesine katıldım puan zaman hikaye maksat muhabbet :) sizde kırmadınız kabul ettiniz tekrar teşekkür ederim :)
:) teşekkür ederim.. geçmiş olsun sana da bu arada ufak bi sakatlık var sanırım gelemedim yanına..
yav bu 34 er plaka 306 bi makas attı tamponumu alyordu :) bide 07 plaka vts arka koltuklar felan hiç bişey göremedim arabada :) dedim heralde pist arabası:)
Yok kanka ne seni nede asıl kendi arabamı riske atmam giremeyeceğim çıkamayacağım yere girmem :)
O kadarda deli falanda gitmiyorum abartmayın :)
ahahha öle deme kardeşm sola giden adam biraz daha sol yapsa zaten tehlikeye atacak bişey kalmıcaktı :) sen bariyere dieri emniyete bende ortadan sana girerdim:) bide o 07 vts sırrı nedir yav turbo felanmı var yanımda kız arkadaşım vardı olmasa soracaktım nedir ne deildir diede :)
Amin amin cümlemize :)
Valla bi ölçtürsek bütün tech olarak bende dahil çok merak ediyorum ne kadar hafiflemişş deymiş mi göreceğiz :)
bidakine kimler katilmak ister ? :)
izmirde olsanız bende isterdim katılmak..
git gel benzin + pistte 1 depo + katılım bütün maaşımı götürür :D:D
Arkadaşlar 14 ünde Herhangi bizimle alakalı bir organizasyon yoktur.
Biz 19'u cuma yada 20 si cumartesi dusunuyoruz, Adminler gayet hızlılar, karışıklık olmasın editlensin.